Ztratil se psí kamarád s královským srdcem: Neviděli jste Jacka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ztratil se psí kamarád s královským srdcem: Neviděli jste Jacka?

»Útěkář« Jack
»Útěkář« Jack (Marek Relich)

Bezesné noci trápí Marka Relicha (35) z Klecan u Prahy. Jeho psího přítele, anglického stafordšírského bullteriera Jacka, zlákala touha po dobrodružství a zmizel. „Přál bych si vidět jeho očima, abych aspoň věděl, jak se má,“ zoufá si nešťastný páníček.

Rodinný mazlík, skvělý kamarád s královským srdcem Jack se rozběhl do světa 14. prosince, když ho panička v Klecanech vypustila na zahradu s kámošem beaglem Arkem. Už se nevrátil. „Hodinu a půl jsme ho hledali ve tmě po lese. Celou noc jsem jezdil autem po okolí, vylepili jsme na 600 letáků.

Denně projíždíme internet, obesíláme útulky i veterináře. Zatím marně,“ říká Relich. Z Jacka podle něj nikdo strach mít nemusí. „Miluje lidi, děti i pejsky. Vychovali jsme ho tak,“ říká páníček, který se o něj moc bojí a doufá, že se ho někdo ujal a jen neví, komu ho vrátit. Když se dívá na jeho fotky, má slzy v očích.

„Není dne ani hodiny, kdy na něj nemyslíme. Chvílemi propadáme i zoufalství. Je to hrozný pocit beznaděje, který bych nikomu nepřál. Pomozte!“ prosí Jackův pán.

Jakékoliv případné informace o Jackovi volejte na mobil 721 100 302.




Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.