Pohřeb krásné Nikol: Partner ji zabil a zapálil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřeb krásné Nikol: Partner ji zabil a zapálil!

Nikol zemřela rukou vraha v 23 letech.
Nikol zemřela rukou vraha v 23 letech. (Koláž Ahaonline.cz)

Kdyby se mohly slzy slévat do jednoho proudu, měla by včera řeka Morava v Kroměříži smutnou konkurenci. S krásnou Nikol Řezáčovou (†23) z Roštína, kterou zavraždil a následně upálil její přítel, se na tamním hřbitově loučila rodina, kamarádi, spolužáci, přátelé a známí. Tři stovky smutečních hostů zaplnily obřadní síň. Někteří se dovnitř ani nedostali.

Tíživé ticho přerušovaly jen vzlyky přítomných. V jejich tvářích se zračila tíseň, obrovská lítost, obavy, pocit zmaru. „Před pár lety jsem spolu chodili. Byla milá, veselá, ráda tančila,“ vzpomínal blonďatý Lukáš.

Další z blízkých kamarádů Aleš se vůbec nemohl rozpovídat. „Nezlobte se, pořád tomu nemůžu uvěřit,“ jen špitl. Do řeči nebylo ani sousedovi Jaroslavu Novákovi (65) z Roštína. „Když jsem ji potkal na zahradě, byla samý úsměv,“ smutnil.

Nikol podle kamarádů sršela radostí a životem. Snad proto se stala porodní asistentkou a pomáhala dětem na svět. Nyní na budově nemocnice v Kroměříži, kde pracovala, visí černá vlajka. „Skvělá holka, výborná pracovnice, ochotná, milá, příjemná. O to víc nás to všechny zasáhlo,“ vyjádřila smutně za kolegy mluvčí Kroměřížské nemocnice Veronika Klímová.

Co se stalo?

Minulou sobotu našli hasiči v hořícím bytě v Kroměříži Nikolino tělo. Kriminalisté zjistili, že byla zavražděna a pachatel čin maskoval. O sedm minut později záchranáři našli ve vraku havarovaného vozu muže (†29). Mrtvý řidič byl její přítel. Policie odmítá potvrdit, že právě on je vrahem, který po činu spáchal sebevraždu.






Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.