Krutá smrt britského kluka: Nedomyslel vtípek a oběsil se před očima matky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutá smrt britského kluka: Nedomyslel vtípek a oběsil se před očima matky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Rád si střílel z lidí. Jenže poslední vtip malého Angličana Isaaca Myerse (†12) skončil tragicky. Když se chystal pobavit ochrnutou matku Nicki (39), nešťastnou náhodou se uškrtil na vlastní bundě! Ta sledovala jeho boj o život ze svého kolečkového křesla a nemohla mu pomoci.

Matka si myslela, že Isaac po večeři jako obvykle hraje videohry. Jenže o dvě hodiny později ho našla v kuchyni, jak za kapuci své bundy visí na háčku, zip se mu zadírá do krku a on se dusí. Nicki okamžitě sáhla po noži, nemohla na něj ale dosáhnout. Když si vzala delší nůž, bylo už pozdě. Sice ho odřízla, záchranářům se už ale chlapce nepodařilo oživit.

Policie nejdříve uvažovala i o možné sebevraždě, nakonec ale Isaacovu smrt označila za nehodu. „Nemáme žádné důkazy o tom, že by ho ve škole někdo šikanoval nebo byl nešťastný. Buď se chystal napálit matku nebo jen experimentoval,“ uvedl koroner David Morris.

A co vlastně kluk chtěl udělat? Podle vyšetřovatelů měl prostě jen nápad pověsit si na věšák bundu, aniž by si ji svlékl. Nedomyslel však, že když odkopne stoličku, tak se bez pomoci vahou vlastního těla uškrtí...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.