Fotbalista Barbarič zastřelil exmanželku: Viděla jsem, jak ji zabil, tvrdí svědkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Fotbalista Barbarič zastřelil exmanželku: Viděla jsem, jak ji zabil, tvrdí svědkyně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Do děsivé mozaiky brutální vraždy zapadl další kamínek. Promluvila svědkyně, která viděla jak bývalý fotbalista Martin Barbarič (42) barbarsky zastřelil svoji exmanželku Moniku (†41).

Edita Dvořáková, majitelka kadeřnického salonu v Hradci Králové, kde Monika pracovala, má to šílené páteční odpoledne stále před očima.

„Když přišel, byla jsem v salónu já, další tři kadeřnice, masérka i nehtařka a každá měla až dvě zákaznice. Měl takový tupý výraz a nemluvil,“ zahájila své líčení.

„Půl hodiny čekal, až Monika dodělá melíry, a pak šli spolu na dvorek. Najednou jsme slyšeli její křik. Vylítly jsme, padl výstřel, a když jsem otevřela dveře, tak na ni střílel podruhé. Poté, co ji střelil do břicha, tak si asi říkal, že je to málo, a tak ještě vypálil do její hlavy,“ popsala paní Edita hrůzný zločin.

Zadlužený gambler Barbarič, jenž sloužil jako policista u kriminálky, si pak vpálil kulku do hlavy. Je v klinické smrti.

 

Autor:  jp,nem

Přečtěte si
illis
14. 1. 2013 • 20:05

když není manželství fukční, tak je řešením rozvod. Té ženě se nedivím, že se od gamblera a chlapa který nasekal dluhy ostěhovala. On byl sprostý hajzl, když zabil bývalou ženu a hlavně dvěma dětem maminku . Jeho mi líto není, ale jejího zmařeného života ano a hlavně zničené dětství a dospívání dcery a syna. To jsou dnešní muži tak bezcitní a bez rozumu, když někteří ženu zbijou a jiní připraví ženu rovnou o život . Jeho rodiče by se měli za svého syna stydět a hlavně ho nenaučili úctě k životu a k řádnému životu vlastnímu . Rodině paní Moniky vyjadřuji hlubokou soustrast.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.