Ukájel se na figurínách, pak ženě rozsekal hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ukájel se na figurínách, pak ženě rozsekal hlavu!

Ukájel se na figurínách
Ukájel se na figurínách (Profimedia.cz)

Ženské tělo s třinácticentimetrovou zlomeninou lebky objevil na den zamilovaných – svatého Valentýna, 14. února 1959, kolemjdoucí na dvoře vilového domu ve Zlíně. Přivolaný lékař konstatoval násilnou smrt a následné znásilnění oběti. Čas úmrtí odhadl na třetí až čtvrtou hodinu ranní.

Vyšetřovatelé zjistili, že zavražděnou je mladá žena Libuše Bednaříková. Vzhledem k motivu se zaměřili na sexuální delikventy v okolí města.
Výsledek šetření je zavedl i na stopu mladíka Antonína Tomka (19). Ve firmě, kde pracoval, kradl figuríny a sexuálně se na nich ukájel. Na inkriminovanou
dobu vraždy měl však alibi. Spal. Což se skutečně prokázalo...

Jenže, policisté při prohledávání místa činu nalezli v šachtě kanálu téměř tříkilový
soustružnický trn s krvavými otisky dlaně a prstů. Daktyloskopický specialista při porovnávání otisků našel nezaměnitelnou shodu mezi vrahem a právě mladým Tomkem.

Na osudný čas má ale přece mladík alibi, nehrálo kriminalistům.
Jen do té doby, než dostali pitevní protokol. V něm stálo, že se lékař, který ohledával tělo »sekl«, pitva upřesnila čas mordu na dobu mezi půl a tři čtvrtě na jednu po půlnoci. To už do časové linky zapadlo.

Tomek cestou z práce prokazatelně zavraždil a znásilnil Libuši Bednaříkovou. A ukojený šel po svém krutém činu klidně spát.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.