VIDEO Zabil seniora (†81) a drze tvrdil: Dejte mi peníze, znám vraha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO Zabil seniora (†81) a drze tvrdil: Dejte mi peníze, znám vraha!

David Brauner
David Brauner (Petr Podroužek)

Roman Micka (51) a David Brauner (36) si dali pár panáků a dohodli se, že oloupí seniora (†81) z Prostějova. Už mezi dveřmi ale starého pána zardousili. Brauner pak dokonce po policii žádal peníze a tvrdil: »Dejte mi prachy, znám vraha!«.

„Dal jsem si pár panáků. Odpoledne jsme se vypravili za dědkem, prý má zlaté mince. On na něj zazvonil, potom ho u dveří pěstí několikrát praštil, abychom se dostali dovnitř,“ popsal včera svoji verzi před brněnským soudem několikrát trestaný Micka.


„Zazvonil na něj a dostal se do bytu jako vymyšlený opravář. Jenže potom jsem slyšel řev, jako když zabíjí psa. Pak se vrátil a prý ať se raději na nic neptám, tak jsem si šel koupit lahváče,“ řekl na adresu spolupachatele už dříve Brauner, včera vypovídat odmítl. Po vraždě se sám udal, když požadoval honorář za informaci vedoucí ke skutečnému vrahu. Odměny se ale nedočkal, protože při licitaci o její výši opilý usnul a skončil v cele.

Video se připravuje ...


Oběma mužům hrozí za loupežnou vraždu až dvacetileté tresty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.