Už 7 hodin po propuštění vězni zase kradli! Pane prezidente, to jste chtěl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Už 7 hodin po propuštění vězni zase kradli! Pane prezidente, to jste chtěl?

Amnestie
Amnestie (ČTK)

Dva sedmadvacetiletí vězni krátce po propuštění na prezidentskou amnestii z káznice Valdice v Jičíně dnes ráno ukradli v jednom místním baru peníze a pokusili se vloupat do zaparkovaného auta. Policie oba podezřelé krátce po činu dopadla a podíl každého z nich na krádeži a vloupání vyšetřuje.

Muži valdickou věznici, která patří k netěžším nápravným zařízením v zemi, opustili ve středu kolem 22:30. Pěšky se vydali do nedalekého Jičína. Zastavili se v první restauraci, kde asi do 01:30 popíjeli pivo a tvrdý alkohol. Pak v pití pokračovali v jednom jičínském nonstop baru s hernou. "Zhruba v 06:15 zaplatili a odešli. Jeden z nich se ale ještě do podniku na krátko vrátil. Barman pak zjistil, že mu chybí 2500 korun a zavolal 158," uvedla mluvčí.

Policejní hlídka oba podezřelé muže nedaleko herny zadržela. U jednoho z nich policisté našli i peníze. Jeden z mužů je také podezřelý z toho, že se blízko herny pokusil vloupat do zaparkovaného auta. Údajně tak měl činit v době, kdy jeho společník v herně popíjel. Oba podezřelé bude policie vyšetřovat na svobodě, uvedla mluvčí.

1459572:gallery:true:true

Přečtěte si
anezat
3. 1. 2013 • 19:19

To máte jako vždy pravdu. Jenže těmto byl ten trest zkrácen, proto se většina lidí zlobí. A redaktoři AHA! by nám mohli přinést článek o Novákovi z ODS, který byl odsouzen před Vánoci. Na toho se to vztahovalo též? A co tomu říkal?

1905klokan
3. 1. 2013 • 18:15

To by mě zajímalo co Vy děláte za práci?Určitě se celej předřete,když máte takové silácké řeči.a určitě ani nevíte jakou práci ti odsouzení dělají,tak se prosím zdržte komentáře.

anezat
3. 1. 2013 • 18:00

K volbám chodím pokaždé, neboť když nepůjdu, ignoruji odkaz našich předků, kteří za volební právo bojovali dost let. Na hradě a ve vládě jsou lidé, které jsem nevolila, vláda je bohužel jmenována, tuneldědek Klaus byl zvolen zkorumpovanými přeběhlíky, tak proč ten nadpis:Máme co si zasloužíme?! A ve svém okolí mám též dost lidí, kteří k volbám nejdou, ale taky nenadávají, takže snad zdaleka ne všichni jsme bezhlavé stádo. Tohle může vyřešit snad jen občanská válka. Prosím neházejte všechny lidi do jednoho pytle. Děkuji.

wandzi
3. 1. 2013 • 16:45

Jsme bezhlavé stádo, které jen trochu remcá, ale vyřídít si své záležitosti neumí. Na hradě a ve vládě, máme ty lidi které jsme si tam zvolili! Je to tragické, ale je třeba si to uvědomit, podívat se pravdě do očí a začít s tim něco dělat!!! Bohužel si myslím že s tím národ nic neudělá, když už ani k volbám nechodí, a pak se jen diví a nadává.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.