Fotbalový reprezentant Drobný (†32) se zabil ve Špindlu na bobech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fotbalový reprezentant Drobný (†32) se zabil ve Špindlu na bobech!

Václav Drobný
Václav Drobný (www.sparta.cz)

Celé Česko ráno obletěla zpráva o tom, že v noci se ve Špidlerově Mlýně odehrálo neštěstí. Dvaatřicetiletý muž tam prý okolo druhé hodiny v noci vyjel ze sjezdovky a narazil do stromu. Teprve o několik hodin později se objevila zpráva, že muž, který nakonec svým zraněním podlehl, byl bývalý fotbalový reprezentant a televizní expert Václav Drobný.

Drobný jel po sjezdovce na Medvědíně na bobech a v dolní části vyjel mimo trať a narazil do stromu. První pomoc mu poskytla horská služba, které ho pak předala záchranné službě. Tak ho musela cestou do nemocnice dvakrát oživovat! Po převozu do nemocnice ale i přes veškerou péči lékařů zemřel. Okolnosti tragédie vyšetřuje policie.

"Bohužel, je to pravda. Je to ohromná tragédie. Pro jeho rodinu, kamarády i všechny lidi z jeho okolí. Vašek mě ve dvě hodiny v noci lákal, abych šel jezdit s nimi, ale já nešel. To jsem ho viděl naposledy živého. Měl takový talíř a asi ho neubrzdil. Pomoc přivolali přátelé, kteří tam byli s ním, ale nepodařilo se ho zachránit, je to hrůza" potvrdil iSportu smrt Drobného jeho kamarád Stanislav Nekolný.

Podle prvních informací utrpěl Drobný vážná poranění hlavy, skutečnou příčinu úmrtí musí objasnit až nařízená pitva. Jestli zahynul pod vlivem alkoholu, je tedy tajemstvím. „Zatím zjišťujeme, jak k celé věci došlo,“ uvedl pouze mluvčí trutnovské police Udo Etner.

„Takové srandy občas přece tropíme všichni. Mrazí mě z toho, jak blízko kolem nás smrt chodí. Je to v pytli, Venco,“ rozloučil se smutně s kamarádem z komentátorské branže někdejší kanonýr Luděk Zelenka.

1459572:gallery:true:true

Drobný několikrát reprezentoval Českou republiku v mládežnických kategoriích, dvakrát také v seniorské reperezentaci. Oblékal také dres pražské Sparty nebo Blšan. Hrál rovněž za anglickou Aston Villu. V poslední době jsme ho mohli často vídat jako spolukomentátora fotbalových přenosů v televizi. Měl tříletého syna Sebastiana.



Přečtěte si
tea.9
29. 12. 2012 • 11:57

Já to omylem zadala jako samostatný příspěvek!!!! bylo to adresováno dotyčné osobě.... !

jity
29. 12. 2012 • 09:59

Rodiče bohužel se se smrtí svého milovaného syna nikdy nesmíří. To zkrátka nejde, syn udělal blbost a bohužel zaplatil tu nejvyšší cenu.

jity
29. 12. 2012 • 09:56

Tak to bysme si rozuměli, já fotbal také ráda nemám. Na fotbale jsem byla, ale to byla sranda akce. Běhali tam kolegové z práce a my z toho měli legraci. Bylo to pro pobavení a jestli někdo vyhrál jsme neřešili.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.