Dcera Miloše Zemana Kateřina (18): Tátovi žehlím košile! + VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Miloše Zemana Kateřina (18): Tátovi žehlím košile! + VIDEO

Kačenka Zemanová objímá taťku ve volebním spotu.
Kačenka Zemanová objímá taťku ve volebním spotu. (zemannahrad.cz)

Šéfka strany Suverenita Jana Bobošíková (48) může opět usilovat o Hrad. Nejvyšší správní soud nařídil včera ministerstvu vnitra, aby ji zaregistrovalo pro přímou volbu hlavy státu. Naopak u něj se svou stížností neuspěl ekonom Vladimír Dlouhý (59) a senátor Tomio Okamura (40). O šanci bojovat o Hrad přišli díky vysokému podílu neplatných podpisů. Novinkou předvolebního klání je také včera představený předvolební spot Miloše Zemana (68). Ten se v průzkumech veřejného mínění začíná dostávat první příčky před Jana Fischera (61).

V něm nejdříve, jak jinak, objímá stromy, posléze se přiznává k přílišné důvěřivosti, prochází mezi »oživlými sochami« v centru Prahy, aby na závěr s kafem v ruce objal dcerku. A to všechno stíhá během minuty. Na klipu pracoval režisérem Filipem Renčem (47), který s tím má už zkušenosti. Před třemi roky připravil ve spolupráci s »vykroužkovaným« exposlancem Ivanem Langerem (44) spot pro ODS.

Zeman na něj ale pochopitelně pěl jen samou chválu. „Ctím v něm profesionála. Já jsem v herectví naprostý amatér,“ řekl Zeman a popsal, že vzhledem k jeho hereckému talentu na place neustále znělo: „Klapka poprvé, klapka podruhé, klapka potřetí, klapka počtvrté…“.


Máma to ale s žehličkou umí lépe…

V klipu zapozuje také Zemanova dcera Kateřina (18). Tak, jak se zdá, se v poslední době ujímá i prací, jaké měla dosud na starosti její matka. Například starost o tátův zevnějšek.

Převzala jste starost o otce, včetně praní a třeba i žehlení košil, po vaší matce?

„Jestli si myslíte, že se role vyměnily, tak jste na omylu. Stále se o oblečení stará máma. I košile většinou žehlí ona, někdy já, a někdy putují do žehlírny.“

Proč vy jen občas? Jste přeci s otcem neustále…

„Už jen proto, že maminka žehlí košile třikrát lépe než já. A mimochodem, ráda bych uvedla na pravou míru, že nejsem s otcem neustále až teď, když kandiduje na prezidenta.“

Jste s ním ale víc vidět.

„Jsem otci po boku už od dětství, nyní se to ale zdá, vzhledem k tomu, že ho doprovázím při kampani. A ještě k dalšímu omylu občas dochází. Bývá mi přiřazeno jiné jméno a věk.“

Dobře, představte se tedy prosím.

„Nejmenuji se Tereza, jak se už někde objevilo, ale Kateřina. Není mi 28 ani 21, ale 18 let. Tedy ještě čtrnáct dní.“


Studenti volí Franze

U studentů by v prezidentských volbách zvítězil potetovaný hudební skladatel a výtvarník Vladimír Franz (53). Dali mu 40,7 % hlasů. Druhý skončil ve studentském hlasování někdejší premiér Jan Fischer s 19,4 % a třetí předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg s 14,6 % hlasů. Ostatní kandidátní nedosáhly ani 10 %. Volby nanečisto uspořádala tento týden mezi středoškoláky ze 441 škol společnost Člověk v tísni.

Vyfasují čísla

Prezidentští kandidáti se dnes ráno dozvědí čísla, s nimiž se budou v lednových volbách ucházet o hlasy voličů. Ty vylosuje Státní volební komise.


Facebook



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.