Zloději se ve Zlíně dobývali do pokladničky u betléma: Kradli v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zloději se ve Zlíně dobývali do pokladničky u betléma: Kradli v přímém přenosu!

Zlato, co je cizí, to si můžu vzít.
Zlato, co je cizí, to si můžu vzít. (MP Zlín)

»Oškubat« svatou rodinu se neustále někdo snaží na náměstí Míru ve Zlíně. Poté, co z pokladničky u betléma kradli drobné dva muži v neděli, včera v 01.30 hodin přilákal další poberty.

Dívka (24) z Jablonce a její přítel (21) ze Zlína se neštítili ani nadzvedávat smrkové větve na podlaze a hledat zapadlé mince pod nimi. Mladík sbíral drobné a předával je do dlaní vedle stojící přítelkyni. S kořistí neušli daleko. Bedlivě je sledoval operační důstojník městské policie a ihned za nimi vyslal hlídku.

„Studentka vysvětlovala, že píše diplomovou práci, kterou šla poprvé zapít, a takto to dopadlo. Její přítel ovšem argumentoval tím, že co je cizí, to si může vzít,“ uvedla mluvčí strážníků Šárka Škubalová. Sto osm korun vrátili za asistence strážníků zpět k betlému. Jednání obou bude předáno do správního řízení. Všem hrozí pokuta až 15 tisíc Kč.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.