Lenka a Lukáš vraždili: Ona boxerem, on kopanci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lenka a Lukáš vraždili: Ona boxerem, on kopanci!

Krajský soud v Hradci Králové zahájil 3. prosince hlavní líèení v případu Lukᚹe Levinského (vlevo) a Terezy Doležžalové (vpravo) obžžalovaných z vražždy a těžkého ublힾení na zdraví.
Krajský soud v Hradci Králové zahájil 3. prosince hlavní líèení v případu Lukᚹe Levinského (vlevo) a Terezy Doležžalové (vpravo) obžžalovaných z vražždy a těžkého ublힾení na zdraví. (ČTK)

Opilý příbuzný Lenky Doležalové se v březnu dobýval do bytu její matky v Pardubicích netušíc, že ho to bude stát život. Doležalová ho bez varování přetáhla po hlavě tzv. boxerem. Pak zavolala bývalého přítele Lukáše Levinského, který bezbranného muže ukopal k smrti.

Včera u královéhradeckého soudu oba tvrdili něco trochu jiného. Levinský vyprávěl, že Doležalová chtěla, aby muže autem odvezl a ještě mu náležitě fyzicky vyčinil. „Je mi to všechno strašně líto, chtěla jsem jen, aby ho odvezl. Netušila jsem, že to takhle skončí,“ vykládala naopak Doležalová. Levinský, na kterém zatím leží hlavní vina, muže odvezl k lesu u Rosic nad Labem, kde ho ještě několikrát kopl do břicha. Napadený nepřežil.

Přečtěte si
hejpockej
16. 10. 2016 • 04:04

tyhle dva magori se hledali, az se nasli.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.