Hledaný zemědělec Hejda: Manželka ho zavraždila a zasypala hnojem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hledaný zemědělec Hejda: Manželka ho zavraždila a zasypala hnojem!

Zavražděný Vladislav Hejda
Zavražděný Vladislav Hejda (Foto PČR, TV Nova, ara)

Od 9. listopadu pohřešovaný soukromý zemědělec Vladislav Hejda (†54) byl nalezen mrtev. Kriminalisté našli tělo v jímce za jeho domem u Kardašovy Řečice na Jindřichohradecku. Zavraždila ho manželka Marie (48). Ta přitom před pár dny v televizi bez mrknutí oka prosila, aby lidi pomáhali s pátráním.

Mrtvolu v rozkladu našli policisté s hasiči ve středu. „Tělo bylo objeveno v jímce na soukromém pozemku. Muž zřejmě zemřel násilnou smrtí. Okolnosti a příčiny vyšetřujeme,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Holická. Deníku Aha! potvrdila, že hlavní podezřelá, žena majitele usedlosti Marie, se doznala a byla obviněna z vraždy. Je v cele a čeká se na uvalení vazby. Podle sousedů byly spory mezi manžely časté. „Hádali se, ona měla nějaké chlapy, holdovala alkoholu. Říká se, že ho v afektu umlátila,“ svěřila se jedna ze sousedek.

Manželka původně tvrdila, že Vladislav odjel osudného dne ve své fábii pro osivo. Auto objevili policisté za městem zaparkované. Žena pak pod tíhou důkazů měla naznačit, kde tělo jejího muže je. Jak měl Hejda zemřít, ale není jasné. Podle všeho ho měla žena uškrtit. Tělo pak hodila do jímky a zaházela hnojem. Právě tam odtud je také museli hasiči vyprostit... Vražedkyni hrozí 15 let basy až výjimečný trest.

Kardašova Řečice: Městečko hrůzy

V malém městečku se v uplynulých letech stalo několik zločinů a nevysvětlitelných událostí.

  • V roce 2006 zmizela důchodkyně Milada Bezemková (67) doslova od rozvařeného oběda. Od té doby ji nikdo neviděl a nenašlo se ani její tělo...
  • Předloni někdo udusil polštářem seniorku (†90) v Domě s pečovatelskou službou, ve stejném domě, odkud zmizela Bezemková. Vrah dodnes uniká.
  • Následně někdo ubil mladého muže na ulici. Ten na následky zemřel. Dodnes policie neřekla, zda šlo o vraždu nebo jen ublížení na zdraví a co bylo motivem.

Přečtěte si
jity
30. 11. 2012 • 13:24

bžundala a ještě vraždila. Ne živit ji ve vězení, ale pořádně makat a zadarmo, žádný, že jí to budou ukládat na účet.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.