Pátrání po ročním Daníkovi: Unesla ho matka alkoholička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pátrání po ročním Daníkovi: Unesla ho matka alkoholička!

Hledaný Danielek Vymazal.
Hledaný Danielek Vymazal. (Policie ČR)

Měla se jít léčit ze závislosti na alkoholu a svého ročního syna Danielka Vymazala předat rodině v Teplicích, aby se o batole v době jejího léčení starala. Místo toho ale matka dítě zřejmě unesla! Po Lucii Vychodilové (31) i malém Danielkovi jakoby se slehla zem. Policie po nich usilovně pátrá od včerejšího dne.

Lucie Vychodilová odešla s chlapečkem v pondělí z bytu v Praze 6, kde žije se svým přítelem. „Podle dosavadního šetření měla odjet do Teplic, kde měla dítě předat do rukou příbuzným, kteří ho mají dle rozhodnutí soudu v péči,“ uvedla pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová. Jenže do Teplic vůbec nedorazila. A nikdo neví, co by mohla matka alkoholička svému miminku provést! Policie proto žádá veřejnost o pomoc...

Hledaný klučina měří asi 70 centimetrů a má hnědé rovné vlasy. Jeho matka má hubenou postavu a je vysoká zhruba 170 centimetrů. Její oči jsou modré a má rovné blonďaté vlasy. Jakékoliv informace volejte na linku 158.

Autor:  bk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.