Nekrofilní skandál: Žena souložila s kostrou a ukájela se ostatky mrtvých! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nekrofilní skandál: Žena souložila s kostrou a ukájela se ostatky mrtvých!

Fotografie
Fotografie (internal)

Žena (37) ze švédského Göteborgu posunula nekrofilii do ještě drsnějších rozměrů. Svoji touhu po sexu s mrtvými muži dovedla k takové dokonalosti, že souložila s lidskou kostrou! Souzena bude za nekrofilii a »rušení klidu mrtvých«, hrozí jí až dva roky vězení.

V bytě nezaměstnané Švédky bylo nalezeno šest lebek, kompletní páteř a asi stovka dalších lidských kostí. Svou úchylku se snažila skrýt tím, že předstírala zájem o historii a archeologii. Na internetu ovšem oficiálně žádala o právo na soužití s kostrou, kterou si sestavila na podlaze svého bytu! A důvod? „Toužím po muži. Po takovém, jaký je. Je jedno, jestli je živý nebo mrtvý,“ svěřila se v internetovém fóru.

V jejím bytě policie našla i CD s názvem »Moje nekrofilie«, na němž byly fotografie ženy, jak se ukájí jednotlivými kostmi. Vlastnila i několik »návodů«, jak souložit s mrtvými lidmi, a rozsáhlou sbírku fotografií z márnic.


Přečtěte si
brekekesalami
23. 11. 2012 • 13:15

tak místo penisu použije třeba tvou holení kost... kdo ví, jak to praktikovala... stejně jako na tom obrázku, k čemu se orální sex s lebkou bez jazyku? to je dneska svět...

civavalinda
23. 11. 2012 • 08:48

aaaaa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.