VIDEO Pohřeb obětí tragické rallye: Čtyři bílé rakve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO Pohřeb obětí tragické rallye: Čtyři bílé rakve!

Smuteční pochod s bílými rakvemi
Smuteční pochod s bílými rakvemi (Jan Čada)

Vysoká rychlost závodního Mitsubishi Lancer s číslem 27, v němž seděli bratři Josef a Michael Bartončíkovi, a možná silný vítr či technická závada, kdo ví. Výsledkem byla tragédie na uherskobrodské RallyShow, při níž minulou sobotu v Lopeníku zahynuly čtyři dívky – kamarádky Karolínka (†18) a Natálka (†20), a sestřičky Klárka (†7) a Beátka (†18). V pátek a včera se s nimi jejich rodiny a kamarádi naposledy loučili.

Kamarádky Karolínka (†18) a Natálka (†20): Do hrobu společně

Nivnice se v pátek ponořila do slz. Více než tisícovka smutečních hostů dávala sbohem Karolínce (†18) a Natálce (†20), nerozlučným kamarádkám.

V kostele dvě bílé rakve vedle sebe spojené kyticí, na poslední cestě na půl kilometru vzdálený hřbitov děvčata zase spolu. Na hřbitově jdou do hloubky čerstvě vykopaných hrobů kamarádky poprvé od sebe. Uloženy jsou však ve stejný okamžik. Otec Natálie Břetislav (45) ještě zazpíval vlastní píseň na rozloučenou s názvem »Život« a nastalo ticho přerušované jen vzlyky nebližších…


Sestřičky Klárka (†7) a Beátka (†18): Tak blízko sebe

Loučení se Klárkou (†7) a Beátkou (†18) začalo včera v Lopeníku u domu, kde žily společně s dvěma sestrami Lenkou (18) a Anetou (13). Bílé rakve byly vystaveny před domem, pár děvčat také v bílém, jinak smutná čerň, větrné počasí, chlad, smuteční hudba.

Cestou z domu se mnozí zastavili na místě nehody, pár set metrů níže. Objevuje se i mladík s nohou v sádrovém obvazu s berlemi. Petr (21) přítel Beáty a spolupořadatel závodu, za nímž se v osudnou chvíli přišla dívka podívat. V březovském kostele odsloužil farář mši za zemřelé. Z něho nesli kamarádi obě děvčata v bílých rakvích na márách až ke hrobu… „Pořád jsou tak blízko sebe, snad tomu tak bude i v nebi,“ říká plačící starší žena.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
bobosa
19. 11. 2012 • 16:13

Za.s.ranej bulvární plátek jmménem Aha se zase sere do věcí po kterých je mu ho.v.no...Nenecháte mtvé odpočívat v klidu..Budete takto psát i o vašich mrtvých dětech???? moc se na to těším..jste vážně ubožáci... razite heslo vaše neštěstí naše radost že??

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.