Krásná Jana (21) toužila zemřít! Partner ji topil, mlátil a znásilňoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krásná Jana (21) toužila zemřít! Partner ji topil, mlátil a znásilňoval!

Fotografie
Fotografie (internal)

Rok pekla prožila Jana (21) z Prahy, která se bláznivě zamilovala do o čtrnáct let staršího Honzy z Českých Budějovic. Ze začátku velká láska a romantika skončila bitím, topením ve vaně a znásilňováním. Svěřit se někomu s utrpením mladá žena neměla sílu, na policii se jít bála. Přesto ji nakonec kriminalisté zachránili, i když pro psychický teror a týrání její »láska« v cele neskončila.

Honzu nakonec zavřeli za drogy! Nikdy ho ale neviděla fetovat. Pouze večer občas odcházel a vracel se opilý, a to pak bylo pro zamilovanou Janu peklo. „Přivázal mne k topení, vyhrožoval mi, že mne podřízne, musela jsem klečet na polštáři, tak, abych neměla otlaky. A vždycky na mě křičel: »Jestli někomu něco řekneš, udělám ti z ksichtu mapu světa«,“ svěřuje se Jana. Když ráno vystřízlivěl, choval se jinak. „Omlouval se, říkal, že to bylo naposledy,“ vypráví.

Jako omluva nákupy

„Když mne psychicky vydíral, nebo mne i proti mé vůli opilý znásilnil, druhý den mne vzal a šli jsme nakupovat. Byl schopen utratit i patnáct tisíc. Neměla jsem ale odvahu mu říct, že nepůjdu. Nesměla jsem ho naštvat, jinak by bylo zle,“ říká. Na otázku, kde bere peníze, když jako obchodní zástupce může tolik utrácet, prý říkal: »Nestarej se«.

1459954:gallery:true:true

Chtěla, ať ji utopí

Když pro Janu Honza přijel na večírek, kam ji jednou pustil, kamarádky jí ho záviděly. Kdyby tak tušily, co se stane, když se vrátí domů. Tyran měl napuštěnou vanu, chytil ji za vlasy a hodinu střídavě topil. „Nadával mi, urážel mě, vyhrožoval. Řval na mne, že jsem coura, děvka, že lezu po nocích a chlastám, což nebyla pravda. Jen jsme se bavily. Už jsem chtěla, aby mne utopil. To se nedalo vydržet,“ říká se slzami v očích mladá dívka. Pak ji povalil na postel a znásilnil. A ráno, jako by se nic nestalo. Chtěla utéct, ale neměla kam. Bála se, že si ji agresivní partner najde.

Vysvobozením byl kriminál

Jana chtěla vyrazit s kamarádkou na zájezd do Londýna, její tyran v tu dobu měl být na služební cestě, nechal ji tak jet. „Když jsem se po čtyřech dnech vrátila, doma nebyl. Po hodinách pátrání mi jeho kamarád řekl, že ho zašili za drogy, že dostane nejméně šest let. Ulevilo se mi,“ dodává Jana. Našla si práci asistentky a snažila se žít jen prací. Po několika měsících se seznámila s o rok starším Davidem a nyní přemýšlí, že půjde pracovat do zahraničí. „Ani když ho pustí, tak ho aspoň neuvidím. David mi řekl, že mne obdivuje. Mám ho moc ráda, chvíli mi ale potrvá, než zase uvěřím, že může být chlap opravdu hodný a něžný,“ dodává Jana.

1459572:gallery:true:true


Autor:  hof

Přečtěte si
bobosa
15. 11. 2012 • 19:48

Tak krasna holka???

jerry
15. 11. 2012 • 13:48

Počkám si na pokračování. Třeba to všechno bylo úplně jinak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.