Kouzelný dědeček! Auto rozmlátil na "třísky" a nemá ani modřinku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kouzelný dědeček! Auto rozmlátil na "třísky" a nemá ani modřinku!

U rybníka Regent na Mariánskolázeňsku skončil na střeše osobní vůz. Jeho řidič z děsivě vyhlížejícího šrotu vylezl sám a nezraněn.
U rybníka Regent na Mariánskolázeňsku skončil na střeše osobní vůz. Jeho řidič z děsivě vyhlížejícího šrotu vylezl sám a nezraněn. (HZS Karlovarského a Moravskoslezského kraje)

Mráz je tady. Na Jizerce bylo včera ráno –12 °C. Ranní námrazy a mlhy ale zaskočily řidiče v celé republice. Během několika minut jich hned pět havarovalo mezi Karlovými Vary a Sokolovem, v Ostravě bylo v sobě dokonce deset vozů.

Velmi dramatická nehoda se odehrála na Mariánskolázeňsku, kde senior nezvládl na kluzkém povrchu nezvládl svůj vůz, havaroval a dokonce o převrátil na střechu. Hasiči, kteří dorazili na místo nehody, jen nevěřícně zírali, když z hromady šrotu vyskočil čiperný stařík bez jediného škrábance.

„Mrznoucí mlhy a námraza v ranních hodinách nás budou provázet nejméně do příští středy, a to zejména ve vyšších polohách. V nížinách bude převažovat zataženo s nízkou inverzní oblačností a mlhavo,“ varuje Dagmar Honsová z Meteopressu. Ranní teploty se už sice budou držet těsně nad bodem mrazu, ale při celonočním vyjasnění klesnou až na –4 °C a v mrazových kotlinách až na –10 °C. Nebezpečné jsou zejména úseky v okolí řek a rybníků.

„Mrznoucí mlhy a námraza v ranních hodinách nás bude provázet nejméně do příští středy, a to zejména ve vyšších polohách. V nížinách bude převažovat zataženo s nízkou inverzní oblačností a mlhavo,“ varuje Dagmar Honsová z Meteopressu. Ranní teploty se už sice budou držet těsně nad bodem mrazu, ale při celonočním vyjasnění klesnou až na –4 °C a v mrazových kotlinách až na –10 °C. Nebezpečné jsou zejména úseky v okolí řek a rybníků.


 

Autor:  vet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.