Mladík zabil stařenku zabil kvůli 75 korunám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mladík zabil stařenku zabil kvůli 75 korunám!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když šla Božena Matušková po divadelním představení a večírku okolo čtvrté ráno domů, netušila, že nevinná procházka po lesní pěšině ji bude stát život! Kvůli 75 korunám a jídlu v nákupní tašce schytala kulku do zad. Proč? Proslýchalo se, že u sebe nosí hodně peněz…

Všechno to ale byly výmysly jedné místní drbny. Kriminalisté však měli hned několik podezřelých. Řidiče autobusu, který neměl dostatečně věrohodné alibi a dlužil deset tisíc korun, pytláka, jenž se rád toulal po zdejším lese, nebo místního opilce, který byl neustále ve finanční tísni a policistům lhal.

Ačkoliv proti nim mluvilo hodně nesrovnalostí, nakonec se stín obvinění obrátil na mladíka S. B., který na krku už jednu vraždu měl a který se v ono osudné ráno náhodou potuloval po místním lese, protože neměl kam jít.

„Pozoruhodný byl postoj řady podezřelých, kteří ve snaze zakrýt i malicherné nedostatky ve svém jednání uvádějí při výsleších nesprávné údaje, a to i za cenu, že svádějí bezpečnostní pracovníky na nesprávné stopy,“ stojí v závěru vyšetřovacího spisu loupežné vraždy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.