VIDEO: Srdcervoucí podívaná: Srnky uvězněné na hřbitově! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO: Srdcervoucí podívaná: Srnky uvězněné na hřbitově!

Srnky o cestu na svobodu bojovaly marně.
Srnky o cestu na svobodu bojovaly marně. (HZS Olomouckého kraje)

Dvě srny v pasti! Sen opilého pytláka? Nikoliv! Srdcerovucí podívaná v Olomouci. Zvířata se tam včera dopoledne chytila do plotu u hřbitova. Bezmocně se zmítala až do příjezdu hasičů.

Vysílená zvířata stále bojovala o cestu na svobodu, výsledkem byly ale jen odřeniny. Hasiči srnkám nejdříve hodili přes hlavy deku, aby je zklidnili. Pomocí hydraulického rozpínáku pak rozevřeli otvor pro bezpečný únik.

Drama však pokračovalo. Zatímco jedna srna ihned utekla, druhá vběhla v rozrušení zpět do plotu. „Jeden z hasičů ji opět z plotu již bez použití nástrojů vyprostil a odnesl v náruči do bezpečí,“ dodal Zdeněk Hošák, mluvčí HZS Olomouckého kraje.




Přečtěte si
johanka
9. 11. 2012 • 10:08

Díky vám, kluci hasiči - jste frajeři Jen věřím, že někdo v pozadí tohoto dojemného příběhu vás nesledoval a nevyužil toho, že jsou srnky zraněné a ve své podstatě bezbranné k tomu, aby jim ublížil a ........ Lidi jsou občas hnusní

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.