Panečku, to je profese, tulit se za peníze! Denně si přijde i na 5000 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Panečku, to je profese, tulit se za peníze! Denně si přijde i na 5000 korun!

Jackie Samuelová
Jackie Samuelová (Profimedia.cz)

Američanka Jackie Samuelová (29) potřebovala peníze na studia a na zaopatření svého malého syna. Vymyslela proto zcela novou službu a začala podnikat jako profesionální »tulička«! Zkrátka se za peníze přitulí ke každému, kdo trpí nedostatkem něhy...

Jackie začala své služby nabízet na internetu a za hodinu si počítá skoro 1200 korun. Klienty zve do své chaty, kde společně odpočívají na její velké posteli. Tulení ale provázejí přísná pravidla; klienti se mohou dotýkat jen některých částí jejího těla a nesmí si vůbec dovolit nic tzv. »sexuálního«. O Jackiiny služby je velký zájem, týdně se přitulí až ke 30 zájemcům a vydělá si tak až 5000 korun denně.

Mezi jejími zákazníky jsou různí lidé, důchodci i váleční veteráni. „Chodí za mnou z různých důvodů. Některým zemřely manželky a potřebují s někým být, jiní mají problematické vztahy a další jsou jen zvědaví,“ říká Jackie.

Úspěšné podnikání má ale i své špatné stránky. Když se o Jackiině zaměstnání dozvěděla její škola, chtěla ji vyloučit ze studia. Denně jí také chodí anonymní emaily, ve kterých ji osočují z prostituce. Její zákazníci ji ale brání. „Pro zlém rozchodu mi hodně pomohla. Tulení s ní je velmi meditativní,“ uvedl klient Tim. Ten dokonce jejích služeb využívá, i když už má novou přítelkyni.



Přečtěte si
repro
6. 11. 2012 • 17:51

Tulit se

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.