Krušná rána opilcova? Už ne! Je tu náplast na kocovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krušná rána opilcova? Už ne! Je tu náplast na kocovinu!

Těžká rána s kocovinou
Těžká rána s kocovinou (Profimedia.cz)

Rok 2012 nám pomalou končí, nezadržitelně se blíží Silvestr – svátek všech opilců. Novoroční probuzení bývá ovšem bolestivé... S tím by teď mohl být konec! Američtí vědci totiž přišli s převratnou novinkou – vynalezli náplast proti kocovině!

Na jakém principu zázrak funguje? Z náplasti se do těla uvolňují látky, které se z něj konzumací alkoholu vyplavily – vitaminy A, B, D, E, K a kyselina listová. Oproti pilulce se stejným složením se chemické látky dostanou do krve výrazně rychleji, efektivnější je jen nitrožilní podání. Ale pozor, náplast vás zbaví nevolnosti, nikdo po ní nevystřízliví! I její uživatelé by tedy měli pít zodpovědně. Sice vás zbaví bolehlavu, chůzi vám ovšem nenarovná, před trapasy vás neochrání a játra i další orgány zatěžujete úplně stejně jako bez náplasti. Aplikovat se má 45 minut před zahájením pití, sloupnout by se měla až osm hodin po skončení mejdanu.

V Británii už je balení deseti náplastí k dostání v přepočtu za 600 Kč, zatím ale této vymoženosti nepožehnali lékaři. Ochmelkové, kteří náplast vyzkoušeli, jsou ale nadšení. „Zkusil jsem to dvakrát, pokaždé jsem vypil 10 skleniček martini. A bylo to super, vůbec mi nebylo špatně, funguje to úžasně,“ svěřil se s veskrze pozitivní zkušeností mladý muž z Londýna.

Výrobce byl pochopitelně osočen, že podporuje alkoholismus, společnost Firebox se ale brání, že naopak podporuje produktivitu práce. Vždyť odpadnou starosti způsobené poklesem výkonnosti po prohýřené noci!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.