Postupně přišla o tři děti, manžela i přítele! Víc ran osudu už neunesla, tak... Vzala si život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Postupně přišla o tři děti, manžela i přítele! Víc ran osudu už neunesla, tak... Vzala si život!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když její syn zahynul na motorce, život Patricia Gibbsové (†67) skončil. Při jiných nehodách už dříve zahynuly její dvě dcery a smrt si přišla i pro muže, které milovala. Nešťastná žena, která trpěla depresemi, ukončila svou bolest předávkováním léky. Celá Británie si pak přečetla smutný příběh, který nemá obdoby...

„Rodina pro ni byla vším,“ říká Leslie Gibbs (59), Patriciin druhý manžel, který nalezl její bezvládné tělo v chatce nedaleko jejich bydliště v západoanglickém městečku Truro. Tady hledala Patricia útěchu v alkoholu a prášcích. A zapomnění na neštěstí posledních 25 let, která začala smrtí dcery Tracy (†24) při dopravní nehodě v roce 1987. O osm let později zahynula při další nehodě druhá dcera Catherine (†30). Patriciin první manžel po změnu zemřel při nehodě na moři a nový přítel podlehl infarktu dřív, než se stačili vzít. 


Patricia se znovu zamilovala, když potkala inženýra Leslieho. A hodně jí drželo nad vodou, že měla ještě syna Jamese (†33). Toho ale bohužel zabila jeho láska k rychlým kolům. Nedaleko města Summercourt narazil na motorce do dodávky a na místě zemřel.

„Dala bych za něho život. Byl pro mě vším, teď se cítím opuštěná,“ říkala Patricia. S fotkou syna po boku ji také nakonec našel její manžel, když si vzala život. „Snažím se myslet na to dobré, co jsme spolu zažili. Ale pak si vždy uvědomím, že už se nikdy nevrátí,“ napsala v jednom dopise Patricia, kterou média překřtila na nejnešťastnější ženu Británie.

Přečtěte si
babapsi
31. 1. 2014 • 11:37

Život se s nikým nemazlí, ale tahle sympatická paní měla osud jako biblický Job, musela chudák hodně psychicky trpět, kéž se setkala v Nebi se svými nejbližšími!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.