Smrtící Tuzemák z likérky Drak. Redaktorka Aha! si dala panáka a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrtící Tuzemák z likérky Drak. Redaktorka Aha! si dala panáka a...

Redaktorka Aha! si dala panáka nebezpečného Tuzemáku.
Redaktorka Aha! si dala panáka nebezpečného Tuzemáku. (Petr Novotný)

Vypít, nevypít! Tuzemák od firmy Drak, jejíž majitel je v policejní vazbě kvůli možnému zapojení do kšeftu s jedovatým alkoholem, leží v šuplíku redakčního stolu přes měsíc. Sliny se nám nesbíhají, ale vyhodit ho jen tak? Máme v ruce rum, nebo jed? Zvědavost v nás hlodá!

Odpověď jdeme hledat na Generální ředitelství cel, které nám vyšlo vstříc a zdejší akreditovaná celně technická laboratoř náš nápoj otestuje. Jak to dopadne?


Co s pochybnou láhví?

Máte-li podezřelou lihovinu, která je nesprávně značená, které chybí kontrolní páska, je odlepená apod., předejte ji na nejbližší řadový celní úřad (nikoliv na Generální ředitelství cel) s informací, kdy a kde jste ji získali. Pokud máte podezření, že jste se napili alkoholu, ze kterého je vám špatně, kontaktujte nejdříve lékaře. Ti budou informovat hygieniky. Šetření už bez vás rozjede i policie a celníci.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.