Bezdomovec František vyhrál 30 milionů! Kvůli podvodníkům nemá ani korunu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bezdomovec František vyhrál 30 milionů! Kvůli podvodníkům nemá ani korunu!

 (Policie ČR)

Na bezdomovce Františka (54) se usmálo štěstí. Ujali se ho žena (33) s mužem (28) a nabídli mu práci. Když pak František vyhrál v loterii 30 milionů korun, ti dva, které považoval za kamarády, mu peníze ukradli!

Oba podvodníci, které policisté minulý týden zadrželi, měli zpočátku čisté úmysly. „Znali se s mužem bez domova několik let, protože jim vypomáhal v jejich stánku s textiliemi a pak v prodejně cukrovinek u stanice metra v Praze 9,“ řekla deníku Aha! policejní mluvčí Jana Rősslerová. Pan František výměnou za jídlo, cigarety a nějaké drobné pracoval i u jejich rodinných příbuzných.

František rád sázel a tikety si kupoval v trafice. Na jeden z nich vyhrál bezmála 30 milionů korun. Oslavil to se dvěma lidmi, které považoval za přátele. Žena důvěřivému bezdomovci nabídla, ať jí dá los, že vyřídí převzetí výhry. Po pár dnech měla celých třicet milionů na bankovním účtu a oficiálně byla jako výherkyně uvedena ona.

POZOR! DALŠÍ OKOLNOSTI PŘÍPADU UŽ VE ČTVRTEK V TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU AHA!

Podvodníci Františka ubytovali u sebe a dávali mu kapesné. Po dvou měsících ho přestěhovali do domu za Prahou za 12,5 milionu korun. Řekli mu, že honosná stavba je jeho. „V květnu roku 2011 pak mladý pár muže z domu vyhodil. Ten totiž zjistil, že majitelem luxusního domu ani dvou vozidel. Odmítal se proto o dům starat, a vznikaly mezi nimi hádky. Výherce nakonec z domu odešel a celou věc oznámil na policii,“ řekla Rősslerová.
A jak to bylo dál? Tomu neuvěříte! František bivakuje u kamarádů po Praze. Zadržení jsou zatím stíháni na svobodě. Bydlí v domě, který byl zakoupen za jeho peníze. "Do rozhodnutí soudu mají právo tam setrvávat, protože jim papírově patří,“ dodala policejní mluvčí Rősslerová pro Aha!.

ZNÁTE OKOLNOSTI TOHOTO PŘÍPADU? VÍTE, O KTERÝ DŮM SE JEDNÁ? DEJTE NÁM VĚDĚT NA AHA@AHAONLINE.CZ.


Přečtěte si
lepabrena
20. 10. 2012 • 17:51

protože už leta sleduji tahy Sazky. Klidně půl roku nepadne ani jednou 1. a 3. cena. A že by někdo vyhrál 30 miliónů, když čísla vabírá počítač? Mám raději pohádku O perníkové chaloupce, než takovýto článek!

jity
18. 10. 2012 • 10:10

Věřím tomu, že se jim nic nestane a bezdomovce nechají někde zmrznout. Je to trouba, že si neobstaral účet v bance, ale kdo ví jestli měl vůbec doklady.

zadnice
18. 10. 2012 • 10:03

Nakopat jim *** a zavřít až zčernají!!! No ale u nás je to na dlouho a výsledek díky našim "soudům" naprosto nejistý!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.