Dalíkova přítelkyně Gábina (34): Podniká s luxusními kabelkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dalíkova přítelkyně Gábina (34): Podniká s luxusními kabelkami!

Marek Dalíka a Gabriela Horáčková.
Marek Dalíka a Gabriela Horáčková. (Aha! - Petr Novotný)

Kromě expremiéra Mirka Topolánka (56) obviněného lobbistu Marka Dalíka (37) od advokáta ve středu vyzvedávala také drobná blondýnka. Aha! zjistilo, že jde o jeho dlouholetou přítelkyni, podnikatelku Gabrielu Horáčkovou (34). Co je zač?

Holešovický byt

Horáčková začínala v Brně jako pouhá prodavačka, ze stejného města pochází i Dalík. Nyní je ale jejím sídlem hlavní město, kde vlastní byt v luxusním bytovém komplexu v holešovickém přístavu – na stejném místě měl ještě donedávna italskou restauraci Riva Bella právě Dalík!

Firma u Dalíka

V roce 2007 přebrala Horáčková společnost Gabin a její sídlo přepsala na hradčanskou adresu Na Valech. Tam v té době vlastnili byty a bydleli jak Dalík, tak jeho kumpán Topolánek. Lobbista ale ten svůj prodal, expremiér zase v porozvodovém vyrovnání přenechal exmanželce Pavle (56).


Butik pro boháče

Tentýž rok v Praze otevřela prodejnu luxusních francouzských kabelek značky Coccinelle. Ty jsou sice levnější, ale méně nápadné, a proto víc »nóbl«, než známé kostkované kabelky od Louis Vuittona, kterými se pyšní každá modelka. Prodejna sídlí v Obecném domě – oblíbeném to místě schůzek pražských kmotrů!

Podezřelé auto

Druhá manželka Topolánka, exposlankyně Lucie Talmanová (45), si před pěti lety za 700 tisíc koupila od Horáčkové její Volvo XC 90, které původně stálo půldruhého milionu. Kde začínající podnikatelka takové auto sebrala a proč jej Talmanové prodala přes autobazar, kde musela politička zaplatit tučnou provizi, je dodnes záhadou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.