Dalíkovo útočiště: Staví si chalupu v horách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dalíkovo útočiště: Staví si chalupu v horách!

Krásná a velká – taková je Dalíkova jednopodlažní nová chata.
Krásná a velká – taková je Dalíkova jednopodlažní nová chata. (Aha! - Karel Kopáč)

Nezvykle vysoký počet stavebních dělníků dře na novostavbě chalupy v Bělé pod Pradědem. Zřejmě chtějí luxusní nemovitost v atraktivním koutě Jeseníků dokončit pro velmi náročného klienta co nejdříve. Investorem není nikdo jiný než z podvodu obviněný Marek Dalík.

Část dělníků včera pokládala šindele na střechu, jiní pracovníci obkládali stěnu kameny. Z těch je i dvoumetrová zídka střežící chalupu od silnice a před nežádanou pozorností. Z dalších stran objekt kryjí vysoké stromy, říčka, ale i domy sousedů. Ti se však tváří, že netuší, s kým se budou na silnici míjet.

„Marek Dalík? O tom nevím,“ řekl Aha! muž z domu vzdáleného asi dvacet metrů. Také dělníci se tvářili, že netuší, kdo si bude plodů jejich práce užívat. „Obraťte se na majitele firmy,“ řekl jeden z nich. Na vyvěšeném stavebním povolení ale není uvedeno, koho si lobbista najal.

Jenže další větou se prořekl, a to když jsme se ho zeptali, zda se neobává, že stavbu nebudou mít komu předat. „Myslíte? Nevidím to tak žhavě,“ řekl se zjevnou narážkou na to, že Dalík do žádné vazby nepoputuje…



Přečtěte si
Klausovka
12. 10. 2012 • 15:57

tak to má za ty nakradené melouny co??? topča mu tam bude vozit jídlo a venčit ratlíka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.