Topolánek po zatčení Dalíka ztrácí nervy: Popral se na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Topolánek po zatčení Dalíka ztrácí nervy: Popral se na ulici!

Marek Dalík
Marek Dalík (Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Petr Novotný, ara)

Jeho nejlepšího kamaráda Marka Dalíka (37) v neděli zatkli, protože se podle policie pokusil o podvod, když si v souvislosti s koupí armádních transportérů Pandur řekl o úplatek 480 milionů korun. Asi proto není divu, že má Mirek Topolánek (56) nervy v háji. Zaútočil dokonce na fotoreportéra našeho deníku!

Aha! zajímalo, jak se Topolánek tváří na to, že jeho kumpán sedí místo ve svém luxusním apartmá ve strohé vazební cele. Bývalý premiér ale na dotazy, a hlavně na fotografa Aha!, zareagoval po svém - násilím.

Zřejmě na popud manželky svojí Lucie Talmanové (45) - někdejší místopředsedkyně Sněmovny, která z našich daní pobírala pořádný balík - se vrhnul k služebního vozu fotoreportéra, který v tu chvíli ani nemačkal spoušť, otevřel dveře, a skočil po něm. Pěstmi ho bil do břicha. „Proč tady fotíš! Proč to děláš?“ křičel Topolánek na fotografa a snažil se mu vyrvat aparát.

Incident se naštěstí obešel bez zranění i hmotných škod. Svědčí ale o tom, že Topolánkovy nervy jsou momentálně napnuty k prasknutí. Má snad tenhle chlap, který vždy tvrdil, že v korupci nejede, v souvislosti se zatčením Dalíka z něčeho strach?

Vojtěch Bednář, mediální expert: Měl by se omluvit!

Lze pana Topolánka stále považovat za veřejně činnou osobu?

„Je rozdíl mezi osobou veřejně činnou a veřejně známou. On je případem, kdy už sice na původním poli nepůsobí, stále ho lidé ale znají. Takže přeneseně za osobu veřejnou jej každopádně lze považovat.“

Jak hodnotíte jeho útok na našeho fotografa?

„Pan Topolánek je známý jako člověk, který se při nejmenším popudu stává agresivním a nepromýšlí své kroky. Nerad bych proto jeho čin omlouval.“

Kdyby byl váš klient, co byste mu nyní doporučil?

„Jednoznačně veřejnou omluvu. Žádná, opakuji žádná situace se nemá řešit pěstmi.“

Co si »Topol« četl?

Rozhodně nic optimistického! V ruce totiž třímal knihu Cosmopolis od amerického autora Dona DeLilla. Dílo jako by popisovalo osud samotného Topolánka, posuďte ostatně podle hrubého obsahu:  Kniha je o atmosféře strachu, ohrožení a obavě ze zániku jistot, které prožívá hlavní hrdina – bohatý muž, kolem něhož se hroutí svět, který sám dříve pomáhal vybudovat.

Historie se opakuje!

2008 - Fotograf chtěl pořídit snímek Topolánkova tehdy ročního syna Nicolase. Ač byl v té době premiér, vytasil se levým hákem, a dítě málem vyklopil z kočárku!

2010 - Na první svatební noc s druhou manželkou Lucií se jistě Topolánek dlouho těšil. Před jeho bytem jej ale fotoreportéři »nachytali«, jak jde pro mléko, a tak jednoho z nich surově zkopal.

 

Přečtěte si
zadnice
22. 7. 2016 • 10:05

Je to prostě lampasák a "lobista" Dalík pro něj "pracoval".

svatadala
9. 11. 2012 • 14:15

zavřete je v Litoměřicích k Ráthovi, to by tam udělali pěkný bordel. Mohou diskutovat do alelujá.

svatadala
9. 11. 2012 • 14:13

čemu se divit. Má strach co na něj všechno praskne a co vyžvaní Dalík, aby si kůži zachránil. Hlavně aby ho nekopla mrška Lucka do zadku i s tím bastárdkem.

hillaarkaa
12. 10. 2012 • 09:00

Tam by mohlo být přeplněno,stačí,že se to dotyčným povedlo uvrhnout tam obětního beránka Rátha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.