Žena prý našla v lese novorozeně! Policie: Sama ho porodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Žena prý našla v lese novorozeně! Policie: Sama ho porodila!

Někde tady mělo k údajnému nálezu miminka dojít.
Někde tady mělo k údajnému nálezu miminka dojít. (Aha! - Martin Přibyl)

Do ticha po asfaltové příjezdové cestě vedoucí k zahrádkářské kolonii Na Habeši neslyšně přišla mladá žena (22) a v ruce svírala jen před pár hodinami narozenou holčičku. Když se zastavila, vytočila na telefonu 155. „Byla jsem na procházce a... Našla jsem novorozeně!“ oznámila do sluchátka a vyčkala do příjezdu sanitky.

Holčička byla ihned převezena do slánské nemocnice. Mladou ženu policie ještě důkladně vyslechla. „Oznamovatelka byla matkou dítěte, které porodila ve svém bytě a přišla s ním do zahrádkářské kolonie,“ sdělila Aha! mluvčí policie Jana Šteinerová. Jelikož byla žena po komplikovaném porodu, museli ji operovat.
Novorozená holčička dostala zápal plic, a tak ji lékaři včera ráno převezli na JIP do Prahy. Její stav je ale stabilizovaný. Protože žena byla několik hodin po porodu, zřejmě jednala zkratkovitě. Otázkou zůstává, proč rodila sama doma.
Přečtěte si
boball
3. 10. 2012 • 13:09

blbejch lidí je na světě

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.