Otec zneužíval nevlastní dceru. Když to ohlásila, zabil ji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Otec zneužíval nevlastní dceru. Když to ohlásila, zabil ji!

Fotografie
Fotografie (internal)

Sexuchtivý nevlastní otec Florián Č. dělal Aleně K. peklo ze života od jejích 12 let. Nejdříve ji ohmatával na intimních místech, lehal na ni a nakonec ji několikrát přiměl k pohlavnímu aktu. To ještě netušila, že v něm dřímá brutální vrah.

Když se Alena svěřila se svým trápením mámě, nevěřila jí. Dívka si tedy postěžovala sousedkám v domě a po šesti letech vše oznámila policii. Matka i nevlastní otec ji nutili, aby výpověď odvolala. Nešetřili ani fyzickým násilím. Alena se proto odstěhovala do Ústí nad Orlicí, kde začala pracovat v národním podniku Perla a ubytovala se v závodním internátě.

Soud Floriánu Č. vyměřil za pohlavní zneužívání 3,5 roku vězení. Muž, na kterého soud uvalil vazbu, se ale odvolal a v hlavě už se mu rodil strašlivý plán msty. Alenu v její novém působišti vyhledal. V parku jí zasadil osm bodnořezných ran. Na místě zemřela. Sám se pokusil o sebevraždu, ale ruce si pořezal jen povrchově.

„Je psychopat s agresivními, hypersexuálními a paranoidními rysy,“ zhodnotili jeho osobnost znalci. Za vraždu ho soud poslal na 14 let za mříže a nařídil mu psychiatrické léčení.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.