Skončila prohibice, ale... Stále jsme na suchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skončila prohibice, ale... Stále jsme na suchu!

MILEVSKO - Na jihu Čech se s tvrdým alkoholem nespěchalo a ještě ve čtvrtek večer na většině míst nebyl. „Musíme láhve prohlédnout a dokoupit ty s novými kolky,“ řekla Aha! Jana Vlková (na snímku) z restaurace v Milevsku. Štamgastovi, který slavil šedesátiny, to ale nevadilo. Pil pivo a kolu. „Hlavně že je dobrá nálada,“ usmál se.
MILEVSKO - Na jihu Čech se s tvrdým alkoholem nespěchalo a ještě ve čtvrtek večer na většině míst nebyl. „Musíme láhve prohlédnout a dokoupit ty s novými kolky,“ řekla Aha! Jana Vlková (na snímku) z restaurace v Milevsku. Štamgastovi, který slavil šedesátiny, to ale nevadilo. Pil pivo a kolu. „Hlavně že je dobrá nálada,“ usmál se. (Aha! – Jan Čada, Marek Hofman, Martin Pekárek, Petr Podroužek)

Když ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09) ve čtvrtek po poledni prohlásil, že tvrdý alkohol už si koupíme v obchodech a dáme v hospodách, mnozí zajásali. Kdo se ale těšil, že si už první den přihne, měl většinou smůlu...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.