Začal prodej nového iPhonu 5: Adam si ho vyseděl za 12 hodin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Začal prodej nového iPhonu 5: Adam si ho vyseděl za 12 hodin!

Kluci nelenili a na začátek prodeje čekali neuvěřitelných dvanáct hodin.
Kluci nelenili a na začátek prodeje čekali neuvěřitelných dvanáct hodin. (pro Aha! – Petr Podroužek, ara)

To jsou fandové! Pohodlné skládací židličky, dostatečná zásoba kafe a obrovská trpělivost. Adam Stempel (20) se ve čtvrtek vydal s kamarádem do fronty na nový chytrý telefon iPhone 5. Nákup novinky si chtěl pojistit, a proto se před prodejnu posadil už v pravé poledne.

A to i přesto, že prodej začal až o půlnoci na pátek! „Jsem mobilní závislák. Loni jsem tu kempoval od čtyř odpoledne, Letos jsem to vzal zodpovědněji. Je to prostě vyjádření určitého životního stylu,“ vysvětlil Stempel. Čekání ve frontách je navíc u něho v rodině tradicí.  „Děda mi kdysi povídal o tom, jak čekal ve frontě na televizi, táta na novou hifi věž a já pokračuji v tradici. Také o tom budu jednou vyprávět svým dětem,“ dodal s úsměvem Adam.

iPhone 5 v Česku

Některé prodejny operátorů Vodafone a TMobile prodávaly novinku i včera. Přesto se na stovky zájemců nedostalo. Plné dodávky je možné očekávat až v listopadu. Novinku koupíte už i v českém Apple Store. Stejně jako v minulosti jsou ceny v Apple Store nižší než u operátorů. Základní 16 GB verze stojí 16 490 korun. Verze s pamětí 32 GB vyjde na 18 990 korun a za variantu s pamětí 64 GB si Apple účtuje 21 490 korun.  Na mobil si počkáte tři až čtyři týdny.

Eva Pilarová: Mně stačí tenhle...

Ve světě vypuklo nové šílenství v podobě nového multimediálního mobilního telefonu, na který se už teď stojí fronty! Zpěvačka Eva Pilarová (73) i ve svém úctyhodném věku dokáže ovládat všechny elektronické vychytávky. Podívejte se, čím ale tato moderní žena telefonuje. Nebýt lepicí pásky, její cihla už by se asi rozpadla.

„Mám doma ještě jeden, ale na tenhle nedám dopustit,“ smála se Pilarová, která na stání fronty kvůli novému telefonu nemá rozhodně čas. „Já hodně pracuji, bez práce bych umřela, proto jsem i noční pták a u počítače sedím až do noci,“ přiznala Eva, která kvůli pracovním nabídkám doslova »visí« na telefonu – zatím ale jen na staré nokii.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.