Manuál pro »uživatele« seriálů… Kdo je kdo? A kdo v čem koho hraje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manuál pro »uživatele« seriálů… Kdo je kdo? A kdo v čem koho hraje?

Vztahové trable, to je koření seriálu.
Vztahové trable, to je koření seriálu. (Profimedia, ara)

To je guláš! Cesty domů, Vyprávěj, Ordinace v růžové zahradě, Ulice, Kriminálka Anděl, Zdivočelá země, Comeback… Není už těch nekonečných seriálů nějak moc? Zřejmě ne, televize totiž na nás hrnou další a další!

A co hůř, obsazují do nich stále ty samé tváře. Stalo se už samozřejmostí, že se někteří herci prolínají hned v několika současných seriálech najednou. Aby ne, zdroje vysychají, ti nejlepší jdou z role do role. No řekněte sami, nepletou se vám už ty postavy? Nedělní Aha! proto nabízí manuál, jak se orientovat.

Co to Prima vymyslela?

Donedávna si nemohly přijít na jméno, nemilosrdně bojovaly o každého diváka. Teď? Prima přišla s dosti nezvyklou praxí. V upoutávkách avizuje a připomíná seriálovým maniakům, aby si přepnuli televizi po »Ordinaci« na jejich nový seriál Obchoďák!

A co na tom, že tím dělá i reklamu svému největšímu konkurentovi… Smůla je, že se oba seriály překrývají. Je nabíledni, že Prima tak chce zřejmě přetáhnout diváka v rozkoukané epizodě Ordinace do svého Obchoďáku....



Přečtěte si
snetol
28. 9. 2012 • 15:42

Nejlepší varianta je nedívat se na nic z toho. Jedna televize se opičí po druhé. Nejdřív Růžovka, tak hned Prima Cesty- samí doktoři. Nova Gympl- Prima hned základka. Obojí velmi výživné pro mladou generaci . Jo a pak Obchoďák. Hlavně tam musí hrát Kostková.

selmalita
24. 9. 2012 • 09:10

ale každý si může vybrat.Jednoznačně ale v současné době je na tom NEJHŮŘ Nova.Seriál Ordinace už ztrácí "grády" a nový seriál Gympl je absolutní pitomost i když se pokud jde o chování žáků bohužel blíží dnešní realitě a naopak věčně ožralý ředitel (Heřmánek),zesměšnňuje všechny učitele,které budou za chvíli jejich žáci pohlavkovat.O primitivitě seriálu Ulice snad netřeba psát.Tu ještě podtrhuje fidlání nějaké zesilující a zeslabující hudby takže často ani nerozumíte o čem je řeč a jde to na nervy

hakari.takara
23. 9. 2012 • 21:10

nesleduji a ani sledovat nebudu. Vadi mi, ze se tam objevuji stale stejne tvare, ktere- a to je ZARAZEJICI, kolikrat ani poradne hrat neumi. Kazdy prumerny clovek ten text odrika stejne jako Kostkova a spol.

jikar
23. 9. 2012 • 15:36

Díky za sdělení, velmi přínosné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.