Žbluňk, pod vodou je psina! Štěkají, skáčou, loví, prskají vodu, ale baví je to. Koupou se moc rádi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Žbluňk, pod vodou je psina! Štěkají, skáčou, loví, prskají vodu, ale baví je to. Koupou se moc rádi!

TASMÁNSKÝ ČERT - Divoch jak má být. Rozdováděný skokan s otevřenou tlamou jako vrata do garáže. Pro míček – šup s razancí torpéda. Všimněte si, vypadá to, že má ještě vousy z pivní pěny.
TASMÁNSKÝ ČERT - Divoch jak má být. Rozdováděný skokan s otevřenou tlamou jako vrata do garáže. Pro míček – šup s razancí torpéda. Všimněte si, vypadá to, že má ještě vousy z pivní pěny. (Profimedia)

Když už nevíte co, vyfoťte třeba psa pod vodou. To zabere. Americký fotograf Seth Casteel se málem dostal na mizinu, měl dluhy z podnikání, rozbité foťáky, když vtom ho osvítilo. Vymyslel kalendář psích podvodních snímků.

Za poslední dolary koupil staré vodotěsné pouzdro, pronajal si bazén, po známých si popůjčoval retrívry, border kolie a labradory (mají prý vodu nejraději) a pustil se do práce. Nechal psím modelům házet tenisák a potopený pod vodou fotil o sto šest.

Výsledek? Snímky jak z divočiny. Pes se rozplácne o hladinu, »hodí« neuvěřitelnou grimasu, šklebí se, vyvalí oči, všude plno bublin, vypadá to atraktivně.

A výsledek? Obrovský zájem o kalendáře, uhrazené dluhy a objednávky na roky dopředu. Je to psina…

Schválně, koho vám čtyřnozí kamarídi připomínají?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.