Po mladíkovi (20) chtěly dvě dívky "trojku". Když odmítl, bodaly ho nožem a škrtily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Po mladíkovi (20) chtěly dvě dívky "trojku". Když odmítl, bodaly ho nožem a škrtily!

Dívky se dožadovaly sexu i násilím. Pak se snažily zabíjet.
Dívky se dožadovaly sexu i násilím. Pak se snažily zabíjet. (Koláž Ahaonline.cz)

Víc než jen sprosté nadávky schytal David Tawes (20) z britského Middlesborough, když odmítl sex s drogově závislou Joanne Buckleyovou (29). Silně opilá žena ho bodla nožem do břicha a hrozila Tawese obvinit z pokusu o znásilnění, pokud věc nahlásí policii.

Soud ji za to tento týden poslal na tři roky za mříže a její spolupachatelka Sophie Borrellová (17) dostala šest měsíců. Relativně nízký trest byl ovlivněn faktem, že Tawes útok přežil a dobře se z něj zotavil. Podle soudu obě ženy pozvaly Tawese do svého bytu a dožadovaly se sexu.



Když odmítl, Buckleyová ho pobodala a Borrellová se oběť snažila škrtit. Pak zraněnému ukradly peněženku a mobil. Navzdory zranění se Tawesovi podařilo utéct a vše ohlásil na policejní stanici, odkud putoval přímo do nemocnice. „Moje klientka je bohužel závislá a jakmile sežene nějaké peníze, utratí je za drogy a za alkohol. Je velmi zmatená,“ řekl advokát Buckleyové Nigel Soppitt po vyhlášení rozsudku.

Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.