Místo lásky čekala smrt: Ondráška (†3,5) zardousila máma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Místo lásky čekala smrt: Ondráška (†3,5) zardousila máma!

V tomto domě se krutý čin stal.
V tomto domě se krutý čin stal. (pro Aha! – Petr Holas)

Žalostně krátký život měl vyměřený malý Ondra (†3,5) ze Žďárska. Měl smůlu. Táta hodně pracoval a máma Monika N. (38) místo, aby si s ním hrála, pila. Ve čtvrtek Ondrášek tragicky zemřel.

Z vraždy je podezřelá jeho máma, která skončila na záchytce se 2,77 promile alkoholu v krvi. „Zatím nebylo zahájeno trestní stíhání. Rozhodnutí o tom padne v nejbližších hodinách,“ řekl včera kriminalista Pavel Kubiš. Co se v domě, do kterého se rodina přistěhovala před pár měsíci, odehrálo, neprozradil. „Vyšetřování je opravdu na prvopočátku,“ dodal.

Záchranáře na pomoc chlapečkovi zavolal rodinný známý, který tam přišel. Amok si prý žena vybila i na jejich psovi. Stejně jako Ondru ho nejspíš udusila nebo uškrtila. „Bude provedena pitva toho zvířete, abychom zjistili příčinu jeho smrti,“ připustil Kubiš.

Místní jsou v šoku: V domě měla být oprátka!

Nešťastný osud chlapečka otřásl celou obcí. Místní se v názorech na rodinu rozcházejí. Jedni ji považují za solidní, druzí tvrdí, že manželé měli problémy a rozcházeli se. „On jezdil za prací do Liberce, ona byla často sama. Ráda se ale bavila a dost nasávala. Policajti tam snad našli i oprátku,“ prozradil Aha! místní muž.Sousedka se ale Moniky zastávala. „Je to hodná paní, když jsem potřebovala, pomohla mi,“ dodala.

Přečtěte si
janina7777
15. 9. 2012 • 17:31

K téhle hrůze se snad nic napsat nedá

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.