Horor na Ždársku: Šílená matka udusila syna (†3) a ubila psa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Horor na Ždársku: Šílená matka udusila syna (†3) a ubila psa

Fotografie
Fotografie (internal)

Děsivý případ vyšetřuje od čtvrtečního večera policie na Ždársku. Pětatřicetiletá matka tam měla udusit svého syna a zabít i psa. Co ji děsivému činu vedlo a zda nakonec nešlo jen o nešťastnou náhodu, je zatím záhadou.

Tragédie se odehrála v obci Herálec, oficiálních informací je ale poskromnu. Policie totiž zatvrzele mlčí. "Vzhledem k tomu, že prověřování je na samém počátku, další informace sdělovat nemohu," řekla úsečně policejní mluvčí Dana Čírtková.

O něco sdílnější jsou jen sousedé, kteří redaktorovi Aha! na místě řekli, že žena, která měla zabíjet, ráda holdovala alkoholu. Podle sousedů byla i v době, kdy se tragédie musela odehrát, znovu hodně opilá. Otec dítěte prý v domě nebyl. Tělo svého syna ale měl objevit právě on.

Jestli opilá matka dítě zabila záměrně, nebo se jednalo o nešťastnou náhodu, není zatím jisté. Okolo celého případu se totiž množí otazníky. Otázkou zůstává i to, proč se v době našel i usmrcený pes. Snažil se snad bránit chlapce před matkou?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.