Pohřeb Milana (†29), kterého zabil Rom: Maminku přivezli na vozíčku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohřeb Milana (†29), kterého zabil Rom: Maminku přivezli na vozíčku!

Milanova maminka s kapesníkem v ruce.
Milanova maminka s kapesníkem v ruce. (pro Aha! – Marek Hofman)

Smutek, pláč, záplava květin, tak vypadal včerejší pohřeb Milana Šlemendy (†29), který zemřel na následky napadení od Roma Ivana Demetera (19). I když zemřel na zranění po pádu na chodník, podle kamarádů to byla vražda!

„Kdyby mu nedal ránu do obličeje, neupadl by a dneska bychom tu nebyli,“ řekl včera Aha! jeho kamarád Petr. Milanovu maminku přivezly dcery Veronika a Renata na vozíčku, před časem si zlomila nohu. Přes slzy neviděla. Zoufalá byla i Milanova přítelkyně Zdeňka. „Plánovali svatbu, prostě k sobě patřili. Tahle událost je rozdělila,“ pronesl kamarád a příbuzný mladého muže Ivo Trojan.

Co se stalo?

Milan si 3. září dal v restauraci pivo. Čtyři Romové tam chtěli kusové cigarety. Nedostali je. Venku pak Milan narazil na Ivana Demetera a jeho kumpány. Cigarety jim také nedal, a tak dostal pěstí. Upadl hlavou na chodník. V nemocnici u něj nastala mozková smrt. Rodina pak dala souhlas s darováním orgánů. „Alespoň že mohl i takhle někomu pomoct. On by byl rozhodně pro,“ řekla se slzami v očích sestra Veronika.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.