David Rath zase perlil ve Sněmovně: Přirovnal se k Ježíši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

David Rath zase perlil ve Sněmovně: Přirovnal se k Ježíši!

Rath opět promluvil, a opět to byla síla!
Rath opět promluvil, a opět to byla síla! (Aha! – Martin Přibyl, ČTK)

To byla zas show! Samolibý řečník, poslanec David Rath (46, exČSSD), který kvůli obvinění z korupce sedí ve vazbě, včera vystoupil před kolegy ve Sněmovně. A přirovnal se k Ježíši Kristu!

„Jestli si vzpomenete na příhodu, jak Švejka zavřou do vězení. Chodí tam takový pán a všem sděluje: Jsem nevinen, jsem nevinen! A Švejk mu odpoví ve smyslu: Ježíš Kristus byl taky nevinnej – a jak dopadl,“ řekl Rath.

Chce prý spravedlivý proces, který dokáže jeho nevinu, proto sám požádal o vydání ke stíhání, v němž má jít tentokráte o korupci při nákupu pro středočeské nemocnice. Kolegové jeho žádost vyslyšeli.

Fešácká vazba podle Ratha

David ve vazbě připravil novely zákonů k věcem, které ho trápí. Podívejte se, jak by sobě i  spoluvězňům vylepšil život.

Umožnit odsouzeným objednat si za své peníze ve vězení mimořádnou stravu.

Věznice musí zajistit sprchování teplou vodou minimálně pětkrát týdně.

Odsouzení si mohou denně volat s blízkými a mohou pod dozorem vězeňské služby používat i mobilní telefon.

Lidé, kteří byli odsouzeni  na více než 60 dní dostanou právo se každé dva týdny soukromě setkat s blízkou osobou v samostatné místnosti s postelí a sociálním zařízením.

Kdo mu leží v žaludku? Ministr vnitra Jan Kubice!

„Už nejsem doprovázen Kubice Panzer Division Mitte, ale normální skupinou, která nevozí nebezpečné teroristy a masové vrahy, ale jen obyčejné vrahy.“

„On není takový čučkař jako já, který mám řadové domy, a ještě je nevlastním sám. On má pěknou vilu za mnoho a mnoho milionů.“

Autor:  ex

Přečtěte si
mirkazam
9. 9. 2012 • 16:52

Když pořád naznačuje, co všechno na každého ví, tak co nemluví. On není zrovna s těch diskrétních lidí, který by chtěl někoho chránit. Ale podle jeho keců mu ta vazba leze do šišky, protože jak se přirovnává k Ježíši, tak to mluví za vše.Ale že bral úplatky to nějak zapoměl. Pořád se nemůže smířit s tím, že už není v první cenové skupině, ale ve čtvrté.

franckajagrova
9. 9. 2012 • 01:38

a ty se zas tady vy..blit

hejhej
8. 9. 2012 • 22:24

Narcis Ráth ve vazební věznici postrádá posluchače a mikrofon.Opět se potřeboval "vykecat".

anezat
8. 9. 2012 • 17:20

Něco na tom možná je, ale idiot by takový projev schopen vytvořit nebyl. A taky idiot toho tolik neví na ty větší zloděje, kteří se smíchy popadali za břicha někde v ústraní Poslanecké sněmovny.

tina.vitaskova
8. 9. 2012 • 15:01

Je to idiot!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.