Šok pro dva důchodce z východočeských Chvaletic: Do chatky jim přilétlo auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šok pro dva důchodce z východočeských Chvaletic: Do chatky jim přilétlo auto!

Do chatky auto vyletělo z absolutně rovné silnice.
Do chatky auto vyletělo z absolutně rovné silnice. (Google)

Obyčejné posezení u domečku na zahrádce se změnilo v boj o život! Starší pár seděl v dřevěné chatičce, užíval si chvíle klidu. Na zahradě dováděl jejich pejsek. Vtom do domečku zničehonic vletělo z 10 metrů vzdálené, absolutně rovné silnice auto! Chatu totálně pobořilo, oba seniory zranilo, jednoho dokonce velmi vážně.

Vůz z rovné silnice vylétl, proletěl přes zahrádku a zastavil se až v dřevěné chatce! „Ve středu před půl šestou odpoledne jelo po silnici z Chvaletic směrem na Pardubice osobní auto a zatím z neznámého důvodu přejelo do protisměru,“ popsal neštěstí policejní mluvčí Jozef Bocán.

Muž byl zraněn vážně, do nemocnice jej transportoval vrtulník, žena byla převezena do nemocnice s lehčími zraněními. Po nehodě navíc ze zahrady vyděšeně utekl pejsek, zmateně běhal po silnici a tam ho srazilo auto! Karambol ale podle všeho přežije.

Autor:  aja,mis

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.