Smrt na schodišti! Varování: Zabily jí jehlové podpadky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smrt na schodišti! Varování: Zabily jí jehlové podpadky!

Carlisle Brighamová zemřela po pádu ze schodů.
Carlisle Brighamová zemřela po pádu ze schodů. (Profimedia.cz, ara)

Nosit vysoké podpatky není zdravé – že to škodí nohám, je všeobecně známo. Mladou Američanku Carlisle Brighamovou (†29) ale záliba v botách na závratně vysokých podpatcích stála dokonce život! V nákupním centru klopýtla na schodech a upadla tak nešťastně, že byla na místě mrtvá!

Dcera bohatého bankéře z New Yorku si žila na vysoké noze – vymetala večírky, korzovala nákupními centry a nakupovala luxusní oblečení, lodičky i kosmetiku. A právě nakupování se jí nakonec stalo osudným!

Jako vždy ověšená taškami a krabicemi scházela schody, jenže na vysokých podpatcích klopýtla – a už letěla! Při pádu se uhodila do týla a zůstala bezvládně ležet.

„Krvácela z nosu i z úst, byla v bezvědomí. Měla boty na strašně vysokých podpatcích,“ popisuje svědek strašlivý pád mladé ženy. Sanitku sice zavolali okamžitě, Carlisle ale ještě před jejím příjezdem svým zraněním podlehla a lékař ji už jen prohlásil za mrtvou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.