Tento muž »utřásl« k smrti měsíční dcerku! Plakala, a on chtěl spát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tento muž »utřásl« k smrti měsíční dcerku! Plakala, a on chtěl spát!

David Zeman (31) čelí obžalobě z ublížení na zdraví své dcerky.
David Zeman (31) čelí obžalobě z ublížení na zdraví své dcerky. (pro Aha! – Michaela Slámová)

„Manžel by dítěti neublížil. Dcera byla neklidná, střídavě jsme ji chovali. Já byla poslední, kdo ji uložil do postýlky, a až ráno jsem zjistila, že je mrtvá,“ vypověděla včera u soudu manželka Davida Zemana (31), který čelí obžalobě, že třásl plačící dcerkou (†1 měsíc) tak brutálně, až zemřela.

Zatímco v přípravném řízení žena řekla, že otec s novorozencem silně třepal, nyní oba manželé tvrdí, že k přiznání byli donuceni.

Vše se odehrálo v polovině prosince minulého roku. Muž nemohl spát, protože ho budila měsíční holčička, která ustavičně plakala. Podle spisu ji vzal a prudce s ní 10 až 15 sekund třepal se slovy: »Nech toho, nech toho! Už konečně spinkej!«.

Holčička utrpěla různá zranění, například otok mozku, na jejichž následky zemřela. „To třepání tam vůbec nebylo, to bylo pod nátlakem policajtů. Já si nedokážu ani představit, že bych své dítě zamordoval,“ uvedl včera Zeman, kterému hrozí až 16 let za mřížemi

Přečtěte si
spajka
17. 2. 2013 • 10:28

mají takoví primitivové děti? Ženská v hlavě bude mít asi taky pěkně na...,když obhajuje vraha.To,co se v dnešní době děje,nemá obdoby.Měl by být znovuzaveden trest smrti.

Standa
1. 9. 2012 • 10:17

Za smrt miminka podmínka, za tykadla na plakátech vězení. A tomu se říká spravedlnost....

franta15
31. 8. 2012 • 20:37

Takové malé miminka neumírají jenom tak, ani jim jen tak neoteče mozek. Manželka si teď rozmyslela svoji výpověď, ale smrt má na svědomí jeden z nich a já pochybuji, že to udělala ona. Lékaři snad umí stanovit diagnozu, co se stalo a proč. Takoví jsou hloupí chlapi a tento by měl za to co udělal být odpovědný. Kolik rodičů by mělo ráda tuto holčičku a dělali by pro ni pomyšlení. Nezodpovědní a primitivní lidi je potřeba potrestat, jinak budou i jiní chlapi vraždit svoje miminka. Ublížit tak malému dítěti je opravdu hrozné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.