V Rumunsku řádí dvojnice Angeliny Jolie: Znásilnila taxikáře! Když odmítl třetí »číslo«, pobodala ho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

V Rumunsku řádí dvojnice Angeliny Jolie: Znásilnila taxikáře! Když odmítl třetí »číslo«, pobodala ho!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když rumunský taxikář Nicolae Stan zastavil pohledné tmavovlasé ženě, netušil, jaké martyrium ho čeká. Luminita Perijocová (30) ho pod záminkou pomoci s kufry vlákala do svého bytu, kde nic netušícího taxikáře znásilnila! Když ji odmítl uspokojit potřetí, brutálně ho pobodala!

Žena, která se snaží vypadat jako hollywoodská herečka Angelina Jolie (37), přiložila taxikáři nůž na krk a nutila ho, aby se svlékl a souložil s ní! Pak po něm ještě chtěla orální sex. Potřetí už ji ale ženatý otec tří dětí uspokojit odmítl, tak neváhala a nožem mu zasadila osm bodných ran! Život se mu podařilo spasit jen tak, že se zabarikádoval v ložnici a přivolal policii.

Kamarádi nechápou, jak mohl »Angelinu« odmítnout, a posmívají se mu, jemu tenkrát ale rozhodně do smíchu nebylo. „Představte si, že nad vámi stojí šílená ženská, která vám drží nůž na krku. I kdyby to byla ta nejhezčí holka na světě, neměl bych náladu na sex,“ popisuje ponížený muž. „Udělala mi z života peklo. Jsem obyčejný muž, teď se o mně baví celé Rumunsko...,“ láteří.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.