Krutí rodiče ze Svitavska nelidsky týrali kojence! Martínka bili, až oslepl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutí rodiče ze Svitavska nelidsky týrali kojence! Martínka bili, až oslepl!

Tyrani se včera zpovídali ze svých činů soudu.
Tyrani se včera zpovídali ze svých činů soudu. (ČTK – Alexandra Mlejnková)

Surové bití, hlad a křik! Takové jsou první vjemy, které si do života už provždy odnesl Martínek (3 měsíce). Chlapce jeho rodiče Martin (39) a Monika T. (23) krutě týrali. Kvůli jejich brutalitě chlapeček dokonce oslepl! O vině manželů teď rozhoduje soud v Hradci Králové.

Martínek se narodil s dědičnou srdeční vadou, kvůli níž byl hned po porodu třikrát operován. Když se konečně mohl vrátit domů, začalo pravé peklo. Rodiče miminko krmili jen studeným mlékem, nedostatečně ho oblékali a nemyli! Když páchl, křičeli na něj, že je tchoř!

Jejich děsivé chování k chlapci se ještě stupňovalo. Martin s novorozenětem třásl, aby utišil jeho pláč. Opakovaně mu také přehodil přes hlavu deku a házel s ním na gauč a na postel. Dítě utrpělo zranění mozku, mělo křeče a dusilo se. Kvůli »péči« rodičů nakonec Martínek oslepl a nyní žije v kojeneckém ústavu…

Drzý otec u soudu svaloval vinu na starší dvouletou dceru Verunku. „Jednání se dopustila dcera, která syna dusila polštářem, skákala mu po hlavě a s jeho kočárkem narazila do zdi,“ vymýšlel si tyran.

Holčička měla miminko také tlouci do hlavy kostičkou ze stavebnice. To mu ale soud asi jen sotva uvěří… Manželé čelí obžalobě z týrání a těžkého ublížení na zdraví, otec i z pokusu o vraždu.

Přečtěte si
spajka
17. 2. 2013 • 10:23

bestie nemají co pohledávat v lidské společnosti.Škoda,že není trest smrti.Kolik žen nemůže mít děti,podstupují všelijaké léčby,umělá oplodnění,atd...A tady taková bezprizorní hovada po sobě skáčou,rodičovství určitě neplánovali - žebráci,kteří neměli ani na kondom -pokud vůbec vědí,co to je.

3151958
30. 8. 2012 • 19:01

Todle nikdy nechápu,dala bych za to trest smrti,ale nejdřív bych po nich dupala a kopala,

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.