Jak se dostat špekáčku na »špek«? Návod na správné opékání buřtů, sýru, chleba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jak se dostat špekáčku na »špek«? Návod na správné opékání buřtů, sýru, chleba!

Základem úspěchu dobře opečených špekáčků je kvalitní uzenina s vysokým obsahem masa. Ty, které obsahují sójovou mouku či separáty, nechte ležet v regálu obchodu.
Základem úspěchu dobře opečených špekáčků je kvalitní uzenina s vysokým obsahem masa. Ty, které obsahují sójovou mouku či separáty, nechte ležet v regálu obchodu. (Aha! – Petr Novotný)

Praskání dřeva, pohled do mihotajících se plamínků a vůně právě dopečených špekáčků. Tradiční tábornické pochoutce odolá jen málokdo, zvlášť za teplých víkendových večerů. Těch ale s blížícím se koncem prázdnin ubývá a jak rosničky předpovídají, užít bychom si jich měli doslova už jen pár. Proč je tedy nevyužít?

Abyste si na možná letos už posledních buřtících obzvlášť pochutnali, má pro vás Aha! návod jak na to. Zkuste si opéct třeba i sýr a chleba!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.