Vaneska (3,5) utekla mámě a topila se v bazénu: Byla v bezvědomí! Život jí zachránil plavčík! Moc vám děkujeme, Milane! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vaneska (3,5) utekla mámě a topila se v bazénu: Byla v bezvědomí! Život jí zachránil plavčík! Moc vám děkujeme, Milane!

Vaneska s maminkou Soňou.
Vaneska s maminkou Soňou. (pro Aha! – Jan Čada)

Chybělo málo a místo pohody mohl v rodině malé Vanesky (3,5) vládnout nekonečný smutek. V neděli se přes zákaz maminky na zlínském koupališti Panorama vytratila spolu se starším bráškou. I přesto, že ji začali rychle hledat, dostaly se děti k bazénu s tobogánem a tam se malá málem utopila! Ležela nehybně na hladině, nedýchala...

Naštěstí ji zachránila rychlá a perfektní práce plavčíka Milana Klajna (35) a jeho kolegyně. „Byl to obrovský šok, když jsem malou uviděla, jak leží bez života... Chtěla jsem ji mermomocí pomoci. Naštěstí jí umělé dýchání poskytli jiní, jsem nesmírně vděčná. Určitě půjdeme s přítelem plavčíkům na koupaliště poděkovat, zaslouží si to,“ říká s dvoudenním odstupem maminka Soňa. Záchranka Vanesku odvážela do nemocnice již při vědomí, po noci strávené na lůžku byla propuštěna.

Největší překvapení maminku čekalo poté, co přešly nejhorší chvíle a holčička začala zase mluvit. „Řekla mi doslova: »Maminko, musíme zasadit stromeček«. Jako kdyby si uvědomovala, že je strom symbolem nového života,“ dodává šťastná Soňa, která si zažila smutný a dramatický příběh, který měl naštěstí ten nejlepší konec.



Přečtěte si
eremita
23. 8. 2012 • 23:55

na tak malé děti? Matka nevypadá, že by byla zbavena svéprávnosti, ale mozek jí zřejmě horkem vynechal...

ivkanatka
23. 8. 2012 • 11:01

Panebože, jak to, že se jí děti ztratily ?!? Co ta máma dělala ?!? Taky mám malého vnuka, se kterým jsem byla na městském koupališti, ale nepustila jsem ho z dohledu ani na vteřinu. Jednoznačně vina matky !!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.