Režisér filmu Top Gun: Spáchal sebevraždu skokem z mostu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér filmu Top Gun: Spáchal sebevraždu skokem z mostu!

režisér Tony Scott
režisér Tony Scott (Profimedia.cz)

Tragicky skončil život slavného hollywoodského režiséra Tonyho Scotta, který je podepsán pod filmovými trháky Top Gun a Policajt z Beverly Hills II.

Režisér ukončil svůj život skokem z mostu Vincenta Thomase na Terminal Island v Los Angeles. V blízkosti jeho mrtvého těla se našel Scottův vůz, v němž policie našla dopis na rozloučenou. Jeho obsah je ale prozatím velkým tajemstvím.

Osmašedesátiletý Tony Scott se proslavil akčními filmy. S Top Gunem stál u zrodu kariéry Toma Cruise a velký ohlas měly i jeho další počiny, do nichž obsadil největší hollywoodské hvězdy. V Posledním skautovi si zahrál Bruce Willis, ve Spy Game se sešel Brad Pitt s Robertem Redfordem. Nejvíce si ale Tony Scott oblíbil Denzela Washingtona, který si zahrál v jeho filmech Muž v ohni, Krvavý příliv a Nezastavitelný.

Bratrem Tonyho Scotta je neméně slavný režisér Ridley Scott, autor filmů Prométheus, Robin Hood, Gladiátor, Vetřelec, či Blade Runner.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.