Velká podzimní seriálová válka: Sesadí Obchoďák z trůnu Ordinaci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velká podzimní seriálová válka: Sesadí Obchoďák z trůnu Ordinaci?

Erotické dusno mezi Kostkovou a Trnavským. I to nabídne Obchoďák...
Erotické dusno mezi Kostkovou a Trnavským. I to nabídne Obchoďák... (TV Prima)

Na přelomu srpna a září na obrazovky vtrhnou nové seriály a především ten nejdražší z nich – Obchoďák televize Prima – pěkně zamíchá kartami!

Kvůli jeho nasazení na pondělní a středeční večer byly dokonce oblíbené Cesty domů přesunuty na úterý a čtvrtek, tedy přímo proti »novácké« Ordinaci v růžové zahradě 2!

Vedle pěti již zajetých seriálů budou tři největší české televize vysílat ještě čtyři úplně nové, a na obrazovkách tak vypukne velká podzimní seriálová válka!

Kdo z ní vyjde vítězně?

Favoritem může být právě Obchoďák, který se natáčí za plného provozu v pražském obchodním centru. Nejenže je finančně nejnáročnější a scénář je psaný lehce, vtipně a s nadsázkou, ale hrají v něm takové hvězdy jako Petr Kostka, Alena Vránová, Pavel Kříž, Oldřich Navrátil, Ondřej Sokol, Martin Trnavský či Tereza Kostková.

Přečtěte si
mikimi
19. 8. 2012 • 10:38

Až na obsazení je to naprosto šílený seriál. Třeba postavu Lindy Rybové psal asi nějaký blázen, naprosto nereálné dialogy a situace. Přitom jsem se na seriál těšila, ale hrozně mě zklamal. A tak je to se všemi seriály, jeden jak druhý. Snad jediné Vyprávěj má trochu rozumný scénář, i když i tam už to není ono, ale aspoň nevyznívá vysloveně trapně. Náplň Obchoďáku si dost dobře nedovedu ani představit, takže ze zvědavosti kouknu na první díl, ale myslím si, že to bude zase to samé.

hillaarkaa
19. 8. 2012 • 08:51

Tak,tak-za totáče se tyhle Adamcovy seriály hltaly jedním dechem,soudruzi na poradách si pak nevyprávěli o ničem jiném....Klišé a růžové brýle zřejmě Jirkovi zůstaly.

hillaarkaa
19. 8. 2012 • 08:47

Zrovna to hore píšu,kdyby to byla taková "hvězda"- budiž,ale jde o průtlak jak víno.Ještě Tondu se psem a jsou v TV komplet .

hillaarkaa
19. 8. 2012 • 08:44

Kam se jen podíváš.Místo Tv budu radši koukat do svých krbových kamen,co nevidět Terku natisknou i na hajzlpapír

tana66
18. 8. 2012 • 16:42

U me je to jasne, jediny serial, ktery mi pripada zajimavy (alespon do leta pripadal), jsou Cesty domu, ostatni sledovat nebudu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.