Jak vybrat podprsenku: S bílou a černou opatrně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak vybrat podprsenku: S bílou a černou opatrně!

„Může být v módě červená, ale je spousta žen, kterým nesluší, jiným naopak rozzáří pleť. Podle toho by měla žena volit,“ radí odbornice na spodní prádlo Helena Konarovská.
„Může být v módě červená, ale je spousta žen, kterým nesluší, jiným naopak rozzáří pleť. Podle toho by měla žena volit,“ radí odbornice na spodní prádlo Helena Konarovská. (Aha! – Karel Kopáč)

Nikdo, ani móda, vám nemůže diktovat, co nosit. Každá žena má svůj osobitý styl, který jí je příjemný, barvy, které má ráda. Podprsenkový průmysl se s tím vypořádal velmi jednoduše – barevné kombinace jsou dnes tak různorodé, že si každá vybere.

 „Může být v módě červená, ale je spousta žen, kterým nesluší, jiným naopak rozzáří pleť. Podle toho by měla žena volit,“ radí odbornice na spodní prádlo Helena Konarovská.

 Černá je vhodná spíše pro dívky a mladé ženy s mladistvou pletí. Zralé dámy by si na černou barvu měly dát pozor, zvýrazní vše, co na pleti již není ideální.

 Pozor na bílou! Každá brzy zajde. Navíc i pod bílým tričkem nehezky prosvítá. Chcete-li bílou, tak jen krajkovou pod průhledné košile či spodní prádlo, pak působí krásně a velmi něžně.

 Dbejte, aby se vám pod tričkem či šaty nerýsovala hranice neoblečeného a oblečeného ňadra. Nevypadá to esteticky.

 Jakkoli odstínovaná podprsenka pleť rozzáří a zakryje nedostatky.

 V šatníku by neměla chybět podprsenka tělové barvy. Nikdy neprosvítá. Vždycky ji můžete použít. Volte podle barvy své pleti. Vycházejte z toho, co nejčastěji nosíte.

Jak o prádlo pečovat

Podprsenku nenoste déle než dva dny, pak ji perte v pračce na nejjemnější program s méně otáčkami a jemným mácháním.

Perte ji ve speciálním sáčku na zip.

Zvolte nejjemnější prací prostředek, klidně i dětský vlasový šampon, který má sníženou pěnivost. Do pračky ho nelijte, ale podprsenku jím pořádně »opatlejte«.

Sušte ji rozloženou ve vodorovné poloze, nikdy ji nevěšte. 

Má-li si uchovat elasticitu, barevnost a nepoškozené kostice, nikdy ji nesmíte vyvařit a nesnažte se jí vrátit zářivou čistotu savem. Spolehlivě ji zničíte.

Hana Mašlíková: Push-up umějí zázraky!

„Když nakupuji podprsenku, v klidu si vždy vyzkouším několik typů. Koupím si jen tu, která mi skutečně sedí a cítím se v ní komfortně, netlačí, neřeže, nestahuje atd. Pozor si dávám na správnou velikost košíčku a obvodu. Jinak žádné fígle od doby, co mám implantáty, nepotřebuju. Dříve jsem milovala podprsenky push-up, ty umějí zázraky.“



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.