Deník Aha! jako první získal televizní program na Štědrý den! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Deník Aha! jako první získal televizní program na Štědrý den!

Jan Werich (vpravo) rovněž zazářil v pohádce Byl jednou jeden král.
Jan Werich (vpravo) rovněž zazářil v pohádce Byl jednou jeden král.

PRAHA – Vánoční šílenství je tady! Ale zatímco na ulicích měst dárková hysterie teprve propuká, televizní stanice tou největší vřavou už procházejí! Sestavuje se totiž program na sváteční dny, a deník Aha! ho už má jako první k dispozici! A jakou nadílku Nova, Prima i Česká televize na letošní Štědrý den chystá?

Vánoce u obrazovky: Z pohádky do pohádky!

Uvidíme tradiční pohádkovou klasiku i nové filmy!

Nova na 24. prosinec přichystala třeba herecký koncert Ondřeje Vetchého, Petra Nárožného a Viktora Preisse v pohádce S čerty nejsou žerty, a klasické pohádky Princezna se zlatou hvězdou na čele a prakticky »povinné« Tři oříšky pro Popelku s Libuškou Šafránkovou a Pavlem Trávníčkem.

Česká televize kontruje Pyšnou princeznou a v kinech úspěšnou novinkou Anděl páně, kde se jako Pánbůh představí Jiří Bartoška. Zbytek veřejnoprávního programu zaujmou především bohoslužby či filmy pro pamětníky.

Televize Prima pro změnu vsadila na vědeckofantastickou Cestu do pravěku či »werichiády«: pohádku Byl jednou jeden král a dvojfilm Pekařův císař a Císařův pekař (ten nám zpříjemní Boží hod a Štěpána).

Všechny televize mají na »rozředění« štědrovečerních pohádek připraveny i hollywoodské trháky. Nova pustí z vodítka 102 dalmatinů, a navíc i Mela Gibsona, který bude zkoumat, Po čem ženy touží. ČT1 nabídne romantickou Sabrinu s Harrisonem Fordem a Prima zase Báječný den s Georgem Clooneym a Michelle Pfeiffer.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.