Holčičky se ztratily v lese! Veškeré pátrání selhalo, až.. Našla je čivava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Holčičky se ztratily v lese! Veškeré pátrání selhalo, až.. Našla je čivava!

Fotografie
Fotografie (internal)

Kamarádky Carlie (8) a Lacey (5) si lehkomyslně vyšly na procházku do lesa u města Newnan v americké Georgii, a jak se dalo čekat, ztratily se. Desítky záchranářů je marně hledaly čtyři hodiny. Pak pustil soused do lesa čivavu Bell (3), se kterou si dívky hrávaly, a ta je po několika minutách vystopovala!

„Hledali jsme cestu, po které jsme přišly, ale zabloudily jsme,“ říká malá Carlie Pargaová. Po dvou hodinách bylo jasné, že cestu domů nenajdou. „Bály jsme se, že se ztratíme ještě víc,“ přiznala její kamarádka Lacey.

Tou dobou už je v lese dávno hledal David Parga, otec Carlie. Ale po děvčatech jako by se slehla zem. Proto rychle povolal policisty, hasiče a dobrovolné záchranáře. Společně začali prohledávat les. Protože ale netušili, kterým směrem dívky šly, bylo to marné. A pak dostal soused Carvin Young spásný nápad. Přinesl svou čivavu a pustil ji do lesa. Malá Bell po několika minutách našla pachovou stopu a dovedla je k bloudícím dívkám.

„Bell je obě dobře zná a šla skoro najisto. Děvčata jsou vystrašená, ale jinak v pořádku,“ raduje se Carliina máma Rebecca. A z Bell, které si předtím nikdo pomalu ani nevšiml, se stala celebrita, které sousedi nosí ty nejfajnovější pochoutky.

Přečtěte si
mnpv
6. 8. 2012 • 12:09

čivava, tak se ani nedivím, že je stopař. Pejsek na obrázku má k čivavě tak daleku jako Klára Samková ke zvolení prezidentkou Česka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.